winning11

查看: 13073|回復: 11

[鳳 城] [WMB363報告]【鳳城】慾求不滿·娟娟 (有圖)

升級  2.92%

三星會員

鳳城 娟娟 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[WMB363報告]【鳳城】慾求不滿·娟娟 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157412-1-1.html
註:娟娟 通常返 09:00-19:00 / 165cm

有圖有真相

慾求不滿的姐姐·娟娟

今次比我遇到個本人覺得幾強勁嘅對手,所以出呢個報告想紀錄一下。女主角係娟娟,官方介紹話係大波D cup,好招呼,加上係新囡囡。我比較偏好大真波和服務,睇完兩位前輩嘅報告之後就膽粗粗預約去試吓。

相頭:普通,我覺得可以接受, 幾好笑容,牙齒整齊。

身材:我覺得應該係似C cup多啲,真波,算瘦無肚腩,佢話以前肥啲,咁我覺得佢肥啲果陣係有D cup嘅應該。身高160左右。另外皮膚都算白滑。

一齊沖完涼我就上床享受服務,有獨龍亦果然真係有狗仔簫嘅,吹得好舒服,跟住我又瞓返底+坐起身+跪响度比佢食腸仔,佢食腸都真係食咗好耐吓,我諗有10幾20分鐘。跟住我又食吓佢對大波波,摸吓佢妹妹,摸左一陣佢好似已經濕晒咁,我都唔知係唔係真水架。見差唔多剩返20分鐘左右就帶袋做運動。帶完個袋佢轉眼間佢已經㩒低左我然後騎左上嚟。呢個騎師一上嚟就係咁策騎,我叫佢慢返啲溫柔啲,感覺直情好似比佢強姦我咁,佢時快時慢又深又淺的策騎技術令到我開始覺得無力招架。亦可能係我經驗值太低了。第一次比條女由頭騎到落尾,騎左10幾20分鐘左近就比佢整爆左,但佢仲未肯停,直至我叫停佢為止,佢一個體位KO咗我。我企返起身果陣腳都軟埋。

見到報告嘅師兄有興趣嘅可以去挑戰一下呢個對手,可能你話我太廢啫,都有可能。但今日我第一次有種感覺好似比個姐姐姦左咁。
題外話:有無師兄試過晨希? 連1個報告都搵唔到,但介紹話大波F cup喎,我都好想試吓但無報告參考。預約左如果唔啱到時唔太好意思彈嘅。另外今日見到彤彤好似都幾靚女咁。

多謝收睇!

註:WMB363報告-鳳城/浪漫/怡春/美妙/金帝
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  70%

一星會員

年紀幾大左右?

升級  80%

二星會員

我鍾意俾人強姦。

升級  94.81%

二星會員

年紀大概幾多

7萬

客戶代理會員

多謝WM哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  2.92%

三星會員

年紀: 我覺得娟娟姐大約係狼虎之年手

升級  14.52%

四星級會員

我覺得樓主已經好勁,俾人強姦左近二十分鐘先完,我通常做唔到咁耐

2萬

客戶代理會員

多謝WM哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

我早就嘆左了,正啊!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  80%

二星會員

WMB363 發表於 2020-9-14 11:50
年紀: 我覺得娟娟姐大約係狼虎之年手

等我搵日去試下呢個娟娟
睇下適唔適合加入胸奴list.哈哈哈