winning11

查看: 6447|回復: 4

[金 田] [Brenad001]【金田】似名星的·06號 (有圖)

升級  25.56%

二星會員

金田 06號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Brenad001]【金田】似名星的·06號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157536-1-1.html
註:06號 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

在炎夏的寒冬出報告

早前禁令下,無得出去玩,現在補回7月金田6仔
的報告及各位

囡囡:6號
樣貌:楊卓娜+菊梓喬(佢自己話似關詠荷)
身材:高度有1.6 ,少少響音,但廣東話無問題
波路:估有C
周感:舒服
過程:月頭,回歸日,見有返工,即刻打電話去book竟然可以在早餐時段食到,真行運,金田紅牌之一再加上11台寫到好吸引,真心想會佳人的盧生真面目。一開門見到真係好吸晴好吸引,指壓來講有85分,大家吹了幾句水後,各自解甲,但我好鍾意幫囡囡除bra, 慢慢去探索吓囡囡bosy,去沖涼沖涼有水簫,有波推,洗patpat都好舒服 ,所以基本都有做,乾身上床,6仔先錫lin, 然後幫我吹,最正系吹吹吓要情心款款望吓你,問佢係唔係想吹爆我,6仔無回答繼續用心去吹,吹吹吓叫我爬系床上,原來玩狗仔簫,第一次玩呢呢種服務真得意,吹了一陣後叫佢來過69檢查吓6仔鮑魚,佢好合作,我當然也不客氣,品嘗了數下,上套開波先女上,視覺不錯,幫我吹時6仔似楊卓娜,女上時一路揸波見佢個樣更似菊梓喬,但佢話自己似關詠荷(媽!我好亂呀) 我唯有同自己講我張家輝上身啦,跟著男上開始車車,開始時只的小車直到重型都考到,轉了幾個pose, 6仔都好合作配合,最後以推車男出了。出了後還有事後簫,真心有驚喜,服務一流。

服務:服務認真,保證開心有求必應。
投入:投入度高,互相有交流。
補充:起碼唔會跌錢,已經好滿意。
返食:90%返食,因為真的不錯。

註:Brenad001-金田/太子/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  42.5%

三星會員

今晚本來想返食佢,但已full咗。

升級  10.37%

二星會員

6 仔我覺得似關詠荷溝sunraysia陳霽平

升級  83.33%

一星會員

好野黎架wor!!!!

升級  86.67%

一星會員

6號唔鍾意比人寫同講