winning11

查看: 8208|回復: 7

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】一嚐餓狼人妻·安琪 (有圖)

升級  61%

三星會員

怡春苑 安琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【怡春苑】一嚐餓狼人妻高妹·安琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2160014-1-1.html
註:安琪 通常返 10:00-20:00 / 168cm

有圖有真相

怡記多新女,自己好少同人爭,緣份到就自然玩到。
上星期打去檯前話有安琪,此女未玩過,見報告話佢又高又走肥仲有對靚波,聽落唔會跌錢,於是就揀咗佢會一會。

樣貌︰30中左右,唔算靚女,順眼人妻格
身形︰真係走肥兼有長腿,攬落條腰仲幾好攬
上圍︰波唔算大,但以瘦底嚟講,對波都標青,近C cup,夠軟熟唔墜好好揸

囡囡的確高大,仲要著高跟鞋,有成171咁上下,入到房都幾亮眼。安琪算健談,唔需要破冰,大家互剝光豬後,佢望我兩眼就話要「孭起我」,我以為聽錯定講笑,然後佢叫我挨上佢背,一出力,我真係雙腳離地,然後話︰「你係咪180磅重?」又真係差唔多有喎,準到嚇死人。

咁樣玩「前奏」都係第一次,囡囡幾好服務,沖涼、body、水簫都做到足,上到床先做背,囡囡夠瘦,瞓上嚟都唔覺好重,但佢對軟熟波波就掃得我好興奮。

有報告話囡囡唔做毒龍,但我就Feel到安琪輕舔咗我朵菊花一陣,唔係深探,但撩撩下都夠頂癮。又有報告話囡囡鍾意畀人食鮑,我見隻鮑幾靚又冇味,諗住起筷時,囡囡就縮一縮兼用手落閘。所以各人有各人服務,師兄們想要玩乜都係當面問清楚最穩陣。

唔食鮑就插鮑,囡囡相當爛玩,亦都享受做愛,插入後不停自行擺動及移動身體,似要對準自己G點咁,插咗幾分鐘後,囡囡似要嚟料高潮,一對長腿一夾,腳爭用力推小弟個屁股,肉緊到…………冇得唔派貨了。

整體而言,囡囡係幾好玩,仲幾咸濕添,感覺就好似搞緊隔籬屋師奶咁,想一嚐餓狼人妻感覺,值得一試。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  1.11%

二星會員

囡囡可惜無69

升級  63.33%

二星會員

謝謝男兄分享。我很想知高妹G點在那?
我都想試試被長腳蟹纏實的feeling.

升級  0%

二星會員

可以一戰!

升級  61%

三星會員

badaman 發表於 2020-10-26 17:29
謝謝男兄分享。我很想知高妹G點在那?
我都想試試被長腳蟹纏實的feeling.
...

我都唔知,淨係見佢典典下盡情磨自己,搞到我差啲走火

升級  76.67%

一星會員

陳震男 發表於 2020-10-27 02:32
我都唔知,淨係見佢典典下盡情磨自己,搞到我差啲走火

G點在陰道前端約4,5cm位置 如女上位置較深入應該磨緊A點

升級  53.33%

一星會員

如果可以69就好喇

升級  8.52%

二星會員

really want to try .