winning11

查看: 8815|回復: 2

[鳳 城] [hktommy1234]【鳳城】好夜食到·Money (有圖)

升級  61.48%

二星會員

鳳城 Money (winning11圖片 嚴禁轉載)

[hktommy1234]【鳳城】好夜食到·Money (有圖)
http://sn11.cc/thread-2160898-1-3.html
註:Money 通常返 20:00-06:00 / 165cm

有圖有真相

衝90後相頭組而去,有師兄話做過係幾靚女,我就點都要試下,不過Money早極都11點半上牌,好夜先食到。

相頭:9/10 相頭唔錯,勁有寫字樓妹妹仔Feel。初熟,呢份妹妹仔Feel再過幾年就會消失。
身材:7/10 細A波,身材比較普通,身材不是賣點。
服務:9/10 服務用心,應有盡有,車就碰碰。
返食:高,相當唔錯。

指壓來講正常見到唔會彈,除非真係食好多次食到厭,否則呢啲款頭都彈,又要食相頭真係唔使玩指壓。

我認為指壓界現役中相頭算數一數二,如果有更好的我又唔識,各位大佬請指教下。

講返Money,一見就會講 Money呀 或 Money係度,其實我好like咁,講俾人聽自己係Money,尤其初見面,真係心裡疑問就係會想確認囡囡嘛。

第一眼感覺唔算話靚到誇啦啦。

做野內容唔太多講了,波推、水簫、毒龍等都有,姿勢任轉,碰碰車。服務令我好滿意。配返呢個後生靚女外表有呢啲服務都無咩可挑剔了。

不過身材就無咩睇頭,但佢係會令人完全感覺到在玩本地後生女仔Feel。

結論:現役中應算數一數二正,未試一定要試,試咗都要返食到夠。佢俾到我個Feel係本地文職妹妹仔。真人都似90後嘅,或許佢打算趁自己未走下坡前,就轉定正行吧。但真正好夜先上牌。

註:hktommy1234-鳳城/三川/金田/春秋/太子
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  73.33%

一星會員

真係要撞啱時間先有機會約到

客戶代理會員

多謝支持及報告,,,
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268