winning11

查看: 10360|回復: 9

[鳳 城] [avman003報名]【鳳城】超正人妻·嘉敏 (有圖)

升級  12.96%

二星會員

鳳城 嘉敏 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[avman003報名]【鳳城】超正人妻·嘉敏 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2161034-1-1.html
註:嘉敏 通常返 10:00-22:00 / 156cm

有圖有真相

囡囡:鳳城嘉敏
樣貌:7分 長曲髮靚師奶,40上下,順眼好笑容,正!
身材:8分 走肥無腩、全身白滑。
波路:8分 大波,高質中超,好揸好啜,冇詐型,完美大波型。
腿形:8分 正常
周感:9分 緊窄、好**,受得重擊、有水。
過程:
第一次約,入房我接受,因為星期一喺大廳見過嘉敏,深深受佢嘅大波吸引,入房后囡囡注重衛生,鋪私家床單。

除完衫由於細佬已經硬曬,我對其他服務老實講興趣不大,我就同囡囡講乜都唔使做住,先執劑,上套之後站在床邊從後進入,隧道十分緊窄,係鏡度睇到自己支野出出入入,特別興奮,插咗一輪之後再上床,先叫囡囡坐上去,囡囡錫我個心口,我話不如錫咀啦,跟住就開始重型車之旅,囡囡完全冇偷懶插到咁上下,我就叫佢轉位背對住我,睇住自己碌嘢喺度出出入入真爽,又插咗好耐,跟住先至用返傳統方式男上女下,重型車住出,認真滿足。

跟住我就休息喇,囡囡坐喺床個尾同我按腳吹水,我叫佢不如一齊休息啦,囡囡話唔習慣冇嘢做,同我按咗又有十分八分鐘,我叫佢瞓喺我側邊浸住我手臂,跟住又離大車,我教佢掃我個袋底,掃得相當舒服,我細佬又再次硬起嚟,囡囡問我嚟唔嚟多q,我話年紀大算喇唔咁辛苦,跟住一路事一路揸波玩下,囡囡態度真係好好。

唞夠去沖涼沖涼嗰陣我就叫囡囡同我水中吹簫,口技都相當唔錯,一路吹簫一餎對淫眼望住你。

投入:9分 (叫床聲,叫得好好聽)
補充:冇特別,有求必應冇詐型。
返食:定時返食!

註:avman003報名-鳳城/京華/美妙/金田/翡翠
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝a哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

客戶代理會員

多謝支持及報告,

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  60%

一星會員

一齊訓好sweet

升級  12.96%

二星會員

講事實姐,的確扺玩超值!

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,嘉敏例假了,要過幾日才能見各位哥哥們了

升級  1.11%

二星會員

有機會試試嘉敏先

升級  0.74%

二星會員

有機會試試嘉敏先

升級  56.67%

一星會員

正心正

升級  70%

一星會員

真係要試試