winning11

查看: 9213|回復: 7

[春 秋] [adjust2020]【春秋】十年後再戰·珊珊 (有圖)

升級  84.81%

二星會員

春秋 珊珊 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[adjust2020]【春秋】十年後再戰·珊珊 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2170234-1-2.html
註:珊珊 通常返 21:00-06:00 / 160cm

有圖有真相

十年都無去過春秋,好記得對上一次去就係十年前去過一次,嗰時啲鐘房同囡囡都好差,嗰次差啲同鐘房打交收場(話就話打交,但我相信如果真係打,我只會係被圍打),闊別十年,點解會去返呢個場呢,係因為想試下啲新囡囡,呢排都係搵返啲老相好,上泥睇報告見到丹丹有對導彈,而本人又鐘情於巨乳,事隔十年,一於試下,打上去book點知佢休息,再溫下書又見到春秋珊珊係大波,重要係痴女,打去book又一野book到

食埋個晏走上去,多人到坐到去門口,上到去鐘房好有禮貌問有無留左邊個,講左後叫我坐低等陣,有樣野好抵讚,就係我book嗰個時間係過左早餐,但因為我早左幾個字到,鐘房比我早入重收返早餐價,重要係好好禮貌,一洗我之前對春秋唔好嘅印象

之後上兩層入房,唔算太舊都ok,無耐珊珊入泥,瘦底,有腰,無腩,身材一流,缺點係中超,個樣係指壓泥講算中上,目測3中倒,一入泥珊珊話好想抽我水,錫我lin錫左好耐,之後沖涼,因沖涼房太細無做過咩,沖完涼出去上床,珊珊條脷奶全身奶得好舒服,吹技算高,又深喉,又奶龜頭,差啲吹爆,上套先女上,有收音機,搖左陣轉男上,男上時又不停啜實我個lin頭話好好味,吹脤,之後轉狗仔,特別一提珊珊個pat都大,推車好舒服,最後衝刺狗仔出咗,之後珊珊話要泥多Q,我自己知自己事,無能為力,最後我話抖陣先,一陣自己沖得啦,最好笑係應該重有唔少時間,到我沖涼時珊珊大聲話我去食早餐,走先,本身聽到咁應該係會有啲嬲,但聽到佢2點幾話去食早餐走先,當堂笑左,不過算啦,我都係打算沖完涼就走人,佢走先同一齊走都無咩分別,沖完涼出泥得返自己一個,嗰下感覺好似以前返大陸捉條女過夜,到朝早執多條女一濟條女走先,得返自己一個係房嘅感覺。

總結珊珊服務各方面都好好,唯獨係中超,所以唔會返食,同埋睇有啲師兄話佢痴女,個人感覺又唔算痴女,只係會撩你泥多Q
口爆唔知有無今次無試亦無問,但我覺得有,因佢話吹唔爆我。
獨龍無試亦無問,但我覺得有,因沖涼時佢洗得好乾淨。
而春秋呢個場今次比我感覺好好,一定會再
泥試過第二啲囡囡
以上純屬個人睇法,不喜勿插。

註:adjust2020-春秋/浪漫/翡翠/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  53.33%

一星會員

thank!!巴打

升級  6.3%

二星會員

唔多覺系中超窩

升級  0%

二星會員

係真唔係呀?

升級  1.11%

二星會員

係唔係的

升級  56.67%

一星會員

老司機回歸,多謝分享.

升級  19.63%

二星會員

缺點係中超,可惜

升級  41.92%

三星會員

識得溫書, 咁又點會打去book啲冇返工嘅囡囡. 有list架嗎!