winning11

查看: 8138|回復: 10

[金 田] [會飛的豬報告]【金田】鬼作水炮車·28號 (有圖)

升級  29.63%

二星會員

金田 28號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[會飛的豬報告]【金田】鬼作水炮車·28號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2171611-1-2.html
註:28號 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

囡囡:金田-28號
年齡:目測3字尾
樣貌:7/10 順眼好笑容,好好傾。
波路:7/10 c波
身材:7/10 大約160左右,高大。
車牌:未試
服務:9/10 有潮吹,水簫,毒龍,口爆。
吹功:9/10 強勁吸啜力。
周感:7/10 無限水滑。
過程:8/10 有好多驚喜。
返食:8/10 技術正

之前多野做, 未有時間寫report,
依家寫返28號個report 先

上到房,等左陣,囡囡就入來.
吹左陣水,就去沖涼,佢係浴室有問我,怕唔怕成面係水. 我同佢講,唔怕, 我就係特登來試佢嘅潮吹

跟住就來同我沖身,佢都洗得好仔細, 然後就水簫, 佢好識控制技巧,好有口啜力,呢個我未係其他囡囡試過. 無幾耐,就到第一個高潮位.
佢用兩腿夾住我條JJ, 然後磨幾下, 我感覺到好暖咁,之後佢叫我試下,好似吊女咁係佢洞口來回,(仲叫我放心,唔會真係吊左入去), 我心諗, 吊左入去,我仲爽.嘿嘿.
我抽插咗一陣, 就感覺到有d 溫暖嘅水, 好似JJ 係個溫暖嘅小溪入面咁.咁舒服,我一於加快抽插, 咁就完成咗係潮吹下嘅第一Q, 然後再來個事後簫,爽!

沖完再上返床, 先趴係度,來個螞蟻上身, 再叫我趌高個patpat, 原來係想狗仔簫, 都唔錯, 幾舒服, 再來就係獨龍鑽,佢唔係個種深鑽, 係令你有少少痕嘅淺鑽. 跟住再來個狗仔簫

無耐就轉身,到前面
囡囡叫我試,申直隻手掌咁, 細細力咁拍妹妹出面. 一路拍,一路有水出來,勁. 見咁好水, 我都想再來吊一野, 就帶套上馬, 一路吊, 一路感覺到有水包住, 今次真係可以吊住出水. 無耐就聽到電話聲. 趕快吊多幾下先. 可能都回得切, 都係出唔到第二Q. 咁就穿衫,準備走人

註:會飛的豬報告-金田/京華/怡春/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  20.25%

三星會員

多謝C兄報告,好精彩,你會再返食嗎?  另外我是胸奴,28可嗎?

升級  96.67%

一星會員

水炮好好吊,有時間要一試

升級  0.37%

二星會員

最緊要好笑容

升級  29.63%

二星會員

adam1004 發表於 2021-4-20 14:16
多謝C兄報告,好精彩,你會再返食嗎?  另外我是胸奴,28可嗎?

我未試另一位72號,我會好奇想試下先.但都會有諗返食28,因為仲記得佢好淫咁既眼神同我講, 你差我兩樣野, 一次出精同另一個技能解鎖.

胸奴族既朋友,佢都有既, 唔可以話好大.一隻手大dd咁.
如果你真係好想玩大胸, 我會諗起鳳城既子山 or 京華既元元

升級  29.63%

二星會員

BigHeadAuYeung 發表於 2021-4-21 19:20
講到咁精彩, 到我嗰陣時。我驚唔使20分鐘,紅燈亮起派彩作實。

我都係差唔多時間,係沖涼房就爆咗第一Q ja
所以咪未夠時間回氣,係床上玩lor, 但好玩到好開心, 差d 腳軟

升級  29.63%

二星會員

mfwong 發表於 2021-4-20 17:05
水炮好好吊,有時間要一試

堅真係有好多意想唔到既新體驗,值得一試

升級  60%

一星會員

正喎,謝謝
水炮車分享

升級  9.33%

三星會員

把能乜都唔比掂

升級  0.74%

二星會員

28 同 32 都服務正+會潮吹,有啲師兄仲試到男潮吹。

升級  0.74%

二星會員

28 和 32 都正,可以返食