winning11

查看: 6579|回復: 2

[金帝苑] [mwwkyt報告]【金帝苑】Cat (有圖)

升級  78.89%

二星會員

金帝苑 Cat (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mwwkyt報告]【金帝苑】Cat (有圖)
http://sn11.cc/thread-2176823-1-2.html
註:Cat 通常返 12:00-02:00 / 162cm

有圖有真相

報告:金帝Cat
樣貌:6.5/10
身材:15X左右, 纖瘦
波路:大B
過程:睇報告話服務唔錯,又有d 波,又見無乜其他上牌, 於是就去試下啦. 入房睇到原來無我想象中小肥(睇廣告相好似有d 肉地) 直頭唔肥tim wow. 我仲諗有無入錯房. 除衫見有d 波, 渣下啦, 感覺無乜手感, 唔軟唔彈手, 係叫有d 野渣下, 但唔似渣緊肉咁. 沖涼係咁有pat 磨棍, 又了下你咁. 水簫幾下出去上床做背, 毒龍無乜特別, 係周圍不停奶咁, 不過都幾耐, 轉正面不停吹,又不停奶, 我話鍾意佢奶, 佢就係咁奶周圍,我覺得唔錯,因本人比較敏感,比囡囡主攻JJ會好快射,佢得閒奶下袋,奶下大脾咁,可以中和下. 另外佢奶緊果陣隻手不停咁按下你d 骨咁.吹到差唔多就上套男上交功課. 完事沖涼著衫走人.

服務:10./10
投入:7.0/10
返食:服務確實係唔錯, 又勤力, 又聽話唔會詐型, 不過對波唔係咁好揸.

註:mwwkyt報告-金帝/春秋/金田/鳳城/三川/太子/京華/多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  5.58%

三星會員

ericba 發表於 2021-6-14 16:31
me too....cannot see pic

師兄,阿Cat 有無車牌

升級  96.67%

一星會員

幾時先睇到的圖