winning11

查看: 11977|回復: 13

[太 子] [edchan111報告]【太子】由單變雙·尤尤+敏兒

升級  12.96%

二星會員

[edchan111報告]【太子】由單變雙·尤尤+敏兒
http://sn11.cc/thread-2178337-1-2.html

今日心情唔太好,呢輪又冇乜出去玩,應該話由疫情到今日十隻手指數得晒,一定有找!於是上網睇吓有乜女,㩒去太子度睇,可能太晏,見k已經full,但見到有尤尤,之前大家雙飛過!於是打上去約尤尤,鐘房話佢未收,幫我留,ok甘我準時到!
上到去俾完錢,落半層,好快尤尤入嚟,佢竟然仲認得我,話好耐冇見,我話係啊!!上次雙飛完我都冇再上過嚟,跟住佢問我今晚飛唔飛,我話k唔係full咩,佢話有其他,我話是但,最好走肥唔該,尤尤叫我放心,保證同上次一樣甘爽,甘我信你啦!因本人早知道上得指壓都係想招呼,佢好快就call左一個叫入嚟,話一定唔肥同滿意
另一個入到嚟自我介紹叫敏兒,ok了大家互相解甲,原來佢本身準備收工,佢話鐘房叫佢做埋我先收工,我同佢講聲唔好意思,兩個前後body沖涼,磨大脾,尤尤仲拓住我條野幫我磨敏兒下面,佢地仲主動同我雙車真係氣都冇得透,再兩個一齊錫我上身,慢慢跪落去雙吹,仲話我下面好大好正又靚仔,我話你地返工平時一定見唔小靚仔啦,佢地嘅雙吹係唔叫唔停,於是我叫停,過完水抹身上床再玩……
上到床尤尤叫我狗仔式爬低,本身諗住都係狗仔簫,原來唔係咁小,佢叫敏見狗仔簫,尤尤就做獨龍,爽到我都叫左出嚟,但本身我唔太好,其實甘嘅姿勢大家都會攰,於是好快我話轉身做前面,一做前面尤尤叫我一齊錫敏兒對波,仲要係大家錫佢一邊波,敏兒話未試過,第一次甘就俾左我地,一路錫佢lin我同尤尤條脷仲踏住,敏兒叫左出嚟,之後尤尤落去吹,敏兒就較啱位我地就錫lin,兩隻手不停揸佢地,跟住佢再助攻落去雙吹,吹多陣尤尤坐上嚟請我食鮑,敏兒下面就吹過冇停!feel到尤尤有水,我就問邊個嚟先,尤尤話俾敏兒先,幫我過膠,敏兒自己坐上嚟狂un,尤尤隔離同我大車,捉住我隻手揸佢,之後敏兒轉方向背住我繼續騎,騎完佢自己仲趴底狗仔式叫我繼續入佢,敏兒d水多到我大脾都有佢d水,堅多,佢不停叫,越叫越大聲,叫我唔好停俾晒佢,下次先俾尤尤,尤尤話唔得,終於feel到敏兒震晒嚟左我先停,之後抽出清潔吓,尤尤再幫我吹一吹,再過膠,今次尤尤瞓低,敏兒話要響後面睇同打我petpet,我一路入佢就一路打我petpet再攬住同我狂車,甘刺激下已經忍唔住要射晒俾尤尤幫我除套,大家爽晒
抖抖過完水再事後煙,啱啱好響鍾,問佢地明天返工嗎?兩個都答返工,叫我明天再嚟再戰,尤尤臨走仲問我有冇上次同k的水準我話絕對有,謝謝!!有時間的話我會!
之後三個一齊出房,我仲要上返去俾尾數,兩個鐘房都幾好笑客幾有禮貌,我都要飲杯水回一回,臨走仲叫我得閒要再嚟,講真值得一讚!
本身今日心情不太好,但今日上完太子做完呢次雙飛加埋兩個鐘房total呢四個女的笑容,令我心情好d,做人都係笑多d好係啱嘅,而且呢pair雙飛完全不比上次的差,跟阿k果次一樣甘有水準,純粹個人意見,不喜勿插,晚安…………

註:edchan111報告-太子/春秋
Superadmin

升級  90%

一星會員

Very good experience

升級  86.67%

一星會員

雙飛就係最好玩

升級  56.67%

一星會員

雙飛係好玩,得閒要再嚟

升級  96.67%

一星會員

師兄好嘢,雙飛就是爽,小弟都想識,兩女都走肥嗎?謝謝

升級  0.08%

三星會員

搞到我明天也想試下

升級  96.67%

一星會員

雙飛好玩,但要兩個囡囡夾先有效果,多謝C兄分享

升級  2.33%

三星會員

請問師兄,尤尤 同 敏兒,相頭同波路如何?

升級  66.67%

一星會員

睇報告都已經硬左

升級  28.15%

二星會員

雙飛好刺激,正

升級  60%

一星會員

我都想試吓

升級  2.33%

三星會員

試咗………………爽到不得。絕無冷埸,忙個不停……出房比鐘房寸我企得穩嗎……

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝尤尤+敏兒的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  33.33%