winning11

查看: 6142|回復: 3

[怡春苑] [raychan198111]【怡春苑】長腿·安琪 (有圖)

升級  8.52%

二星會員

怡春苑 安琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[raychan198111]【怡春苑】長腿·安琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2178489-1-1.html
註:安琪 通常返 10:00-20:00 / 168cm

有圖有真相

今日又出報告先,上兩個星期,有時間又去怡春,玩下水床。今次上去,鐘房介紹左安琪。
打開門見到,Wow左一聲,著住水手服,中門大開,大大條事業線,頭髮長長,又長腿,又高大,梗係拿拿聲入閘啦,唔知以為返咗大陸玩tim呀。

年齡:三十幾至四頭
樣子:7.5
身材:目測33B左右,不大,叫做有啲波仔啦
高度:最少168,四十二吋長腿

入到房,安琪一聽到我講頸渴,即刻叫人攞兩杯水俾我,非常客氣,飲完水之後就幫我除衫,之後就沖涼了。洗白白時,安琪隻手就好唔安份,在我身上漫遊,咁當然我亦都好配合佢,洗出我嘅獨門 武功,“揸波龍爪手“,檢驗一下佢係咪中超啦,哈哈。檢測完畢,係堅嘅。

洗完白白,之後就上水床玩啦,上到水床,安琪先用佢兩個咪咪,按摩我全身,之後再用佢嘅私人鮑魚刷,刷均我全身。之後再同我全身按摩,按到咁上下,我就叫停了,我嚟唔係按摩嫁,做番正經野先啦…咁就出去上床玩啦

上到床,梗係玩下安琪42長腿啦,腳控一定啱。玩對腳,起碼玩半個鐘,不過我唔係,所以我玩左一陣,就叫安琪吹簫啦,係到真係要講下,安琪吹功真係有待進步,下下有齒感,所以經過幾個回合,我決定唔吹,直接上馬。安琪一上馬,即係不斷策騎,不斷搖擺,真係少啲定力都攪唔掂,之後就轉轉姿勢,用男上,狗仔,最後一路車住派彩了。。。。

總結:腳控一定啱,安琪咁啱果日應該冇化粧,如果上埋粧,會好好多。返食就應該唔會了,因為吹功麻麻,希望其他師兄幫手調教一下啦…

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:raychan198111-怡春/金帝/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  53.33%

一星會員

最愛長腿

升級  62.08%

四星級會員

索腿天后絕無花假

升級  8.52%