winning11

查看: 13230|回復: 17

[太 子] [takey報告]【太子】高潮迭起嘖稱奇·嘉琪

升級  11.17%

三星會員

[takey報告]【太子】高潮迭起嘖稱奇·嘉琪
http://sn11.cc/thread-2180625-1-2.html

首先唔好意思,今次連囡囡個名係乜水都未搞清楚,只能用排除法,如果搞錯左可以的話麻煩幫我改返,十萬感激,下面就唔用名了,直接叫囡囡好了,

Hi,大家好,我係新仔takey,難得有兩日連假放,機會難得今日又再嚟出份報告:

本身今日想再戰水晶,但打左四次電話都唔通(今日太多FULL囡返工呀喂...),但反正人係附近,結果第一次冇約就直接上去,去到問水晶情況,說時遲那時快,眼見水晶行左入去旁邊間房...跟住神秘美女收銀員叫我試下XX(有d嘈我聽唔到個名...),話好服務,咁就帶左我入房,

我一行入房,就覺得好暗,之後好快有條囡企係門口,望下佢眼細細唔錯叫佢入嚟,跟住要先俾家用,由於唔係約的,一開始我都比較被動,各自解甲,就行入去沖涼,吹下水,然後利害一望我身形就知我做開運動(怪唔得,原來妳都有游下水跑下步),捽到d淋浴露起晒泡,跟住前後磨我,趷低水簫我就伸長隻手抽水偷桃,今日唔熱仲有d雨而且我出門前已經沖左涼,係咁易沖完快d出返去,

抹乾身,瞓上床先做背,先用兩粒大lin掃我個背,接住唔係用嘴去錫而係主要用條脷去瀨全身,期間會用左腳踭勾起我左腳小腿(感覺新鮮同好舒服,而且條脷都好尖),跟住知佢想開始做毒龍,我即刻skip話唔要,我話妳瞓低等我嚟,邊揸波邊食大lin,好快就到今次最重點的食鮑時間只見囡囡原來剃乾淨晒只剩返好少好少毛,好咁就開始品嘗無毛鮑(由於最近我一有時間就會操下我d口活技巧以備不時之需),今次終於輪到我手口並用(雖然咁講但其實主力係我條脷,呵~),今次終於可以學以致用,我不停攻其不備,一時捽下妳一時又啜下妳,只見囡囡爽到一個點,不得了,高潮來了,唔係我係囡囡(佢後來話自己少返工同我係第一個客),主動要我用手指插入去,我當然照做(右手中指一出~~囡囡仲未滿足~~),我明顯感覺到右手隻中指被隻鮑嘴夾到好實,我再慢慢咁控制隻手指出出入入,再加埋用我條脷溫柔咁輔助,囡囡嚟料話頂唔順高潮就側身攞起個死人套再撕開埋遞上嚟話要我插死佢,至於我好兄弟R,今次唔需要69亦唔需要口活,見個對手高潮迭起已經硬肯晒,接過套後直接上套去馬(不過我連正面反面都未搞清楚...),

食住個勢先男上,開始強力活塞運動,可能水多,好兄弟R中途"sir"左幾次出嚟,放返入去繼續專心不停抽插,我考到唔知算細定中車牌,我少有地想男上派彩,但我心知呢條囡PAT有肉,即刻轉至愛尻仔式,轟呀轟衝呀衝,淫蕩叫床加上尻肉反彈再加正面塊側鏡,瘋狂抽插,到最後衝刺,我同好兄弟R真係頂唔住了就咁嘔吐白沫死亡......然後個死女包竟然用力夾實雙腿,唔俾好兄弟R出返嚟,仲要左擰右擰個屎忽,help me please...please......

終於掹返好兄弟R出嚟,我要瞓低回一回氣先,呢個時候囡囡再突然偷襲好兄弟R,使出事後簫,WTF?簫左兩下之後痺到我要即刻縮開...(睇教育電視係好正,但事後簫我真係覺得好鬼痺囉,搞到我真係唔多好...),佢話今日一返工,我就搞到佢高潮,之後仲有其他客,齋服務會交唔到功課(咁無問題好正常喎??),話女人都想有高潮,又話叫我下星期再嚟搵佢,我話我連妳係邊位都未知,跟住報上名來(但我聽唔清楚...)

好,入去沖涼,沖乾淨出返嚟,囡囡著好衫話想先離開(雖然冇睇,但我大概都知道時間的,心諗仲有好多時間喎??而且仲未響鐘),我都著好衫就話仲有好多時間想妳幫我按下摩先,答我話呢度唔係按摩的同自己唔識,結果都有幫我按背而且到位有力(又話唔識...),按完我再抽下水都仲係未響鐘,結果我地都係一切出門,我臨落樓梯再揸下個PAT先~跟住返歸~

純屬新仔個人自私的判斷:
今次房好暗睇得唔清楚...
樣貌:個人目測3尾4頭,長黑髮,眼細細,
身高:目測158左右
身材:皮膚幾黑,有肉地,lin硬又大粒,PAT有肉結實,人工白虎
返食:難得係太子俾我搵到位大PAT的;問佢話有正職自己好少返工,咁應該想約都唔容易;下次可以試返口活同69;但真係唔好再趕住出房了,拜託!
其它:囡囡話自己好易曬黑;識講不純正廣東話;話要保持身形所以有做開運動;
我好掛住之前d絲襪同洗籮櫈,尤其係洗籮櫈,你話沖涼房有張洗籮櫈幾咁好呢~~??(我每次都要寫呢句,可能寫得多會順應民意加幾張洗籮櫈都唔定~)

強烈建議可以加多兩條電話線,電話都打唔通當然會無mood,但剛好我人在附近,否則我應該去咗其它了;
落樓梯望下手機時間係1106,最後撥出電話去太子係1020,估計入到房開始做係1025-1030前左右,最後要囡囡幫我按下摩前話想離開大概係1055左右,推算當時應該仲有唔止10分鐘剩,雖然話我整到佢高潮好攰,之後仲有客,但都唔使趕住走吧...我俾服務費都俾足啦,時間唔應該縮水的,重點係一次鐘都冇響過,其他師兄們換你地會點...?我算係唔話得啦冇直接反應投訴;
另外今次間房要扣分了,房裡好暗,但燈制卻只係開關式,而唔係左右可調光暗式;床側牆上有位但可惜冇安裝大側鏡,只有床頭一塊較小的,但問題係房好暗又唔能夠調校燈光;雖然房間位置位於樓梯另一側,但戲肉中途竟然都明顯有煙味飄到入嚟...這是我最怕亦係最攞命的!!

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你地未必會有,
但你地有的我好大機會都會有,
點解?因為我疑似後生靚仔同埋係技巧型嘛,贏在起跑線呀!
而且最重點係我識得RESPECT囡囡們!!
What The Fuck?!?你話你要去查下呢個英文生字係點解??OH MY GOD...咁老哥你一開始就已經註定輸左幾條街啦...
結果都係果句:人夾人啦~~加你個油啦老兄!!

>>>>>

返到去睇埋團體戰,我地又多塊銅牌啦喂!!!

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-太子/京華/怡春/金帝
Superadmin

升級  41.48%

二星會員

糊糊塗塗咁出咗一劑,幾好,有神秘感,下次會再追求多一劑

升級  13.25%

三星會員

「Happy」都寫到咁多字,陰莖,陰莖

升級  56.67%

一星會員

覺得房好暗

升級  14.25%

三星會員

Rheagan 發表於 2021-8-6 10:06
覺得房好暗

太子瀨過無數次嘢,囡囡企門口果陣好似幾好,入到房睇清,即刻無嗮胃口,最後都要硬食……

升級  73.33%

一星會員

電話未響做完就走, 里個場 D 女愈來愈差, 雖然服務唔錯, 人客系買你時間去享受快樂, 連最基本的條件都唔做足, 長久下去 D 客一定流走.

升級  85.93%

二星會員

自從,小龍女之後已經冇咩上過太子,實在非常懷念

升級  52.96%

二星會員

inzaghi59 發表於 2021-8-6 10:34
太子瀨過無數次嘢,囡囡企門口果陣好似幾好,入到房睇清,即刻無嗮胃口,最後都要硬食…… ...

下次用手機照下人地個樣先囉。

升級  52.96%

二星會員

久久 發表於 2021-8-6 11:38
電話未響做完就走, 里個場 D 女愈來愈差, 雖然服務唔錯, 人客系買你時間去享受快樂, 連最基本的條件都唔做 ...

我通常做完都仲有十零分鐘,一般囡囡會幫我揼吓骨到响鐘。

升級  52.96%

二星會員

精蟲77 發表於 2021-8-6 12:44

小龍女的確係好料。

升級  86.3%

二星會員

太子幾年前去過,0服務加死魚。。以後唔去

升級  1.48%

二星會員

精蟲77 發表於 2021-8-6 12:44

小龍女無做啦???

升級  11.17%

三星會員

今日上去,順便想確認一下上次果位是否叫嘉琪,開門確認左係之後示意佢入嚟,睇嚟佢都認得我,點知轉身走左去...?(而且我隱約咁聽到嘉琪轉身離開時講左"唔做你"三個字),帶房哥哥返轉頭,我問我叫囡囡入嚟但佢走左去??答我話可能我帶左口罩聽唔到,就去叫嘉琪返嚟,帶房哥哥再返轉頭,大概係話嘉琪突然接到電話屋企有急事唔得閒之類(我心諗老實d好喎?明明事有蹺蹊)
之後做完另一位之後,出去俾家用,我再了解下剛才咩事嘉琪轉身走左人?靚女答我話我搵佢時間唔啱...我話係上次嘉琪有叫過我下星期搵佢的(我R晒頭答我時間唔啱咁即係點?)
可能呢位嘉琪唔想晨早流流就高潮(咁嘅話其實俾囡彈我係要開心先啱?),又或者我上次照實有提到佢想早走出房,結果就...
結果人生第一次俾囡彈,真係黑人問號,但RESPECT,冇計,最多咪搵第二個,

升級  93.33%

一星會員

師兄寫報告真係好認真,絕對值得嘉許

升級  24.07%

二星會員

太子印象不好

升級  60%

一星會員

我都想試吓

升級  66.67%

一星會員

有剃毛鮑正呀