winning11

查看: 17763|回復: 21

[太 子] [takey報告]【太子】今朝有酒今朝醉·Chloe (有圖)

升級  11.17%

三星會員

太子 Chloe (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【太子】今朝有酒今朝醉·Chloe (有圖)
http://sn11.cc/thread-2181051-1-2.html
註:Chloe 通常返 10:00-20:00 / 170cm

有圖有真相

Hi,大家好,又係我,新仔takey,今日原本心情同狀態都幾好,但莫名其妙咁俾囡彈,不過都係要堅持包完呢份真實膠,就好似花劍金牌得主所講,因為努力堅持不輕言放棄係好緊要的:

早上打去約心水,但想要的時間又冇要遲d,而咁啱上星期果位囡囡今日有返,因為上次連個名都未知,咁就決定上去,順便確認一下,上次果位係咪真係叫嘉琪,費事如果寫錯人就真係唔好意思,

上到去,點名嘉琪,入房,有人㩒門鐘,我開門,確認了嘉琪就係上次果位囡囡(太好了冇寫錯人),咁我轉身示意佢入嚟(本身我唔想短時間搵相同囡囡,我只係想做個確認,但算了仲記得妳係好服務的),睇嚟佢都認得我,咦?但點解走左去的?(而且我隱約咁聽到嘉琪轉身離開時講左"唔做你"三個字),帶房哥哥返轉頭,我問我叫囡囡入嚟但咩事走左去??答我話可能我帶左口罩聽唔到,就去叫嘉琪返嚟,帶房哥哥再返轉頭,大概係話嘉琪突然接到電話屋企有急事唔得閒之類(我心諗老實d好喎?明明事有蹺蹊),冇辦法,要RESPECT,只好繼續係房等,再等左成5分鐘有多,門鐘再響起,見到有位長髮大眼高妹企左係門口,好,請佢入嚟,

突然心情有d麻麻咁解甲,我地用普通話吹陣水,入去沖涼,一嚟就捉住我好兄弟R玩,問囡囡叫咩名,答我叫Chloe,心諗印象記得介紹寫Chloe係陀地,唔好意思我慣左用普通話同囡囡溝通,我即刻轉返廣東話先~佢話仲以為我係大陸人,開始洗前面,一路錫上面就一路搞下面,正面我當然要玩下兩舊肉,大波特別好揸手,跟住用屁股磨我,再嚟趷低水簫,雖然好爽但你知我呢刻心情的,最後背面開始猛水沖乾淨我C眼,我話唔做毒龍可以唔需要幫我洗得咁乾淨,咁就出返去,

我抹乾身扒上床,問我係咪做背我答係,Chloe用對胸壓落嚟,乳量十足,錫背一路錫到落腳,再搞下我個屁股好快就叫我轉身,我話妳都瞓低先到我搞妳屁股,到Chloe扒上床,我就同佢個大pat按下摩,再來回摸下個背脊都幾滑,Chloe竟然話我按到佢好舒服,想我幫佢推油,我話我邊有油?答我話佢有油,但我話下次先,今日應該妳服務我,叫Chloe轉正面,好大對胸同lin,我愛不釋手不停玩弄直頭當做枕頭咁瞓左陣,再到食鮑時間,Chloe仲教埋我舔邊個位佢會舒服,我照做結果搞到我成口鮑魚水,然後到口活時間,但好兄弟R狀態似乎麻麻,再轉位坐係度口活,試下上套男上,抽插左幾下,奈何今日突然比囡彈心不在焉好兄弟R經已好難投入,跟住轉左69姿勢,Chloe手口並用,我都手口並用,而Chloe佢技巧高超,使出隻摩打-手,竟然能夠令到半死嘅好兄弟R起身回生,最後總算個感覺回來了,噴射左好多米青,仲飛濺左好多,係張床上面...下次要射落個人度唔該,同埋張床要消毒唔該,

入去沖涼,Chloe手多又開始玩好兄弟R,但我真係痺痺地,就快快浪下口沖乾淨快d出返去,抹乾淨晒著好晒衫又吹下水,剛好響鐘,我心血來潮叫Chloe坐係床邊,嚟個公主抱將佢抱起,不過真係有d重但好彩我都夠力抱得起,開門出去,Chloe行後面抽左我個pat一下水(下次妳就知死~!),行埋去俾家用,我再問下頭先咩事嘉琪轉身走左人?靚女答我話我搵佢時間唔啱...我話係上次嘉琪有叫過我下星期搵佢的(我R晒頭答我時間唔啱咁即係點?)

最後黑人問號咁走人,RESPECT,冇計,最多咪搵第二個,

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測4頭,頭髮好長,對眼好大又圓,
身高:目測168左右
身材:有肉地,波大lin大PAT又大,都幾多毛
返食:今次心情影響左狀態,但下次再嚟時,我應該可以使用至愛的尻仔式了吧??
其它:陀地要加分;只可惜有煙味
我好掛住之前d絲襪同洗籮櫈,尤其係洗籮櫈,你話沖涼房有張洗籮櫈幾咁好呢~~??(我每次都要寫呢句,可能寫得多會順應民意加幾張洗籮櫈都唔定~)

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你地未必會有,
但你地有的我好大機會都會有,
點解?因為我疑似後生靚仔同埋係技巧型嘛,贏在起跑線呀!
而且最重點係我識得RESPECT囡囡們!!
What The Fuck?!?你話你要去查下呢個英文生字係點解??OH MY GOD...咁老哥你一開始就已經註定輸左幾條街啦...
結果都係果句:人夾人啦~~加你個油啦老兄!!
今次要加油果個係我...

>>>>>

今日係值得記念的我第一次去指壓俾囡彈的大日子,可能你地唔信,但我自己就從未彈過囡的,本身新仔,同埋我之前一直都係電話預約定的(雖然約左唔啱都可以彈),就算唔啱我,甚至最後出唔到野都冇所謂照去馬,囡囡盛意拳拳咁準備服務你,無謂推啦,不過可能我個人真係太好了...唔識say no,
但我真係好奇想問咩叫做我搵佢時間唔啱...??點樣先叫做啱時間??咁我放假一般上午先至有時間可以得閒出嚟,而且上午又有特價時段,
同埋重點係,嘉琪佢自己上次(果日8月5號)叫我下星期搵佢的(果份報告我後面都有提到),咁啱今日佢有返工,我亦有時間,其實我唔太想短時間一星期內搵相同囡囡兩次的,不過記得果次妳服務好,咁好啦,但結果...
可能呢位嘉琪唔想晨早流流就高潮(咁嘅話其實俾囡彈我係要開心先啱?),又或者我上次照實有提到佢想早走出房,結果就...
睇嚟或者我都有需要入門做下師兄弟,加返d虛構情節,如果唔係真係滿足唔到囡囡,滿足囡囡明顯係好過滿足師兄們啦~你地話係咪~??(其實從來某d位我都盡量避重就輕)
最後Chloe唔好意思,因為今次應該妳先係女主角,我下次搵日再搵妳...同妳個屁股

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完

註:takey報告-太子/京華/怡春/金帝
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  76.67%

二星會員

都睇過以上呢位人兄一啲報告, 先講佢嘅評語講真不用太執著, 因為每個人嘅感受都會唔同, 而囡囡畀到反應亦因人而異, 但有一點一定要認同就係尊重對方, 就正如他所講他贏在起跑線, 佢所謂嘅點樣贏在起跑線都好,最重要嘅一個元素佢冇提, 就是$.
點解啲囡囡出賣自尊同靈魂加上身體都要喺度上班呢?就是她需要呢樣嘢, 有足夠財力支持才是王道。 其他的都只是是配菜罷了。

升級  14.25%

三星會員

咁鍾意洗羅凳,去二春嘛,宜家好似得二春有哩個服務

升級  0%

二星會員

我都想試好耐

升級  8.15%

二星會員

Chole好似好正,下次試吓先

升級  24.07%

二星會員

下次試下先

升級  76.67%

二星會員

super167 發表於 2021-8-13 00:53
唔使提都知上得指壓梗有足夠$比啦,早餐360正價430 就係你所講嘅王道。

唔好意思我從來唔會早餐價上去嘅, 因為日間係搵錢, 夜晚先係洗錢。

升級  65.52%

四星級會員

另一個角度睇,如果囡勉強入房做你,你果粒鐘一定唔暢快。
至於什麼原因被彈,係她問題,與你無關。不用理會。
轉個身,叫個第二個囡囡慢慢唅賓州又得,得咗

升級  65.52%

四星級會員

inzaghi59 發表於 2021-8-12 20:03
咁鍾意洗羅凳,去二春嘛,宜家好似得二春有哩個服務

好幾間埸都有洗羅凳,但如果要吊明星,歌星呀咁,就一定要去兒蠢啦

升級  41.48%

二星會員

ekingjoe 發表於 2021-8-13 05:57
唔好意思我從來唔會早餐價上去嘅, 因為日間係搵錢, 夜晚先係洗錢。

師兄:夜晚都有晚餐價,何必執着,玩下玩下我都開始分時段,可能早餐真係好玩D,起碼隔咗一晚都叫做新鮮

升級  41.48%

二星會員

師兄:西鳩利可以寫咁多字,藥膜睇過,有啲明,有啲唔明,下次寫得精彩啲

升級  28%

三星會員

harchai 發表於 2021-8-13 08:11
好幾間埸都有洗羅凳,但如果要吊明星,歌星呀咁,就一定要去兒蠢啦

哽死人啦

升級  56.67%

一星會員

難得陀地喎  有機會試下  謝

升級  2.96%

二星會員

師兄寫得詳盡,我哋睇得暢快,雙贏·

升級  14.25%

三星會員

harchai 發表於 2021-8-13 08:11

係好多場都有洗羅凳,但係一般都只係攞來襬,會主動用嘅得兒蠢某幾條女,同新浪漫,不過哩兩個場我宜家都好少去,兒蠢大家心照,新記太少女

升級  65.52%

四星級會員

inzaghi59 發表於 2021-8-15 23:52
係好多場都有洗羅凳,但係一般都只係攞來襬,會主動用嘅得兒蠢某幾條女,同新浪漫,不過哩兩個場我宜家都 ...

禾就唔鍾意俾人搞Steven hole, 所以未試過洗羅凳

升級  4.81%

二星會員

都幾好笑

升級  1.48%

二星會員

inzaghi59 發表於 2021-8-15 23:52
係好多場都有洗羅凳,但係一般都只係攞來襬,會主動用嘅得兒蠢某幾條女,同新浪漫,不過哩兩個場我宜家都 ...

有問題? 我重諗住去試下神之手

升級  0.08%

三星會員

嘉琪有咩難言之忍唔理!但又出聲走了去實在唔啱!師兄!米找第二個將慾火集中落第二個

升級  56.67%

一星會員

下次試下先