winning11

查看: 7638|回復: 3

[春 秋] [59394i報告]【春秋】果然好食·車厘子

升級  74.58%

三星會員

[59394i報告]【春秋】果然好食·車厘子
http://sn11.cc/thread-2181561-1-3.html

上次到訪春秋,菲菲在我面前,有提過佢嘅好姊妹車厘子,我一直有記住。今日藉著放假,早場十點幾去會一會佢,睇下值唔值得再推介畀其他師兄,依家你哋見到個報告,應該已經知道結果喇!

到咗戰國,很快被安排入房間,車厘子亦很快入嚟。佢個子不高,屬於細粒,絕無多餘肉,因此波波都不會大,純天然嘛!佢擁有健康膚色,眼仔汪汪,加埋畫咗眼線,特別吸晴,睇樣貌都算好好,絕無一般指壓遇到的C9 Feel!

除衫沖涼,跟平時流程大同小異,不過好多細節都會感受到車厘子嘅細心,依啲真係要自己親身感受吓至知!

我在浴室跟車厘子講過最喜歡被舔袋底。上到床,佢就叫我狗仔趴著,用輕柔嘅脷掃及舔我袋底,真係好舒服,好好爽,同時再吹幾野,細佬直情谷到硬如鐵,於是轉身做埋其他流程。

佢做啲前奏,吹簫最能提高我興奮度,原因我冇諗過,人仔細細,竟然可以深喉,而且可深喉中連環衝擊,應該不是我細佬短吖嘛?再唔做就變成口爆,所以即刻戴套試騎功,佢身形嬌小,可以一路騎,一路錫 lin,可以提升興奮度,我嘅杏仁核和下丘腦非常活躍,馬上轉男上操控節奏,好明顯佢嘅通道好窄,加埋佢嘅投入同配合,我都唔使好耐就忍唔住射咗。

註:59394i報告-春秋/雲來/金田/鳳城/三川/太子/怡春/來閣/金帝/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

升級  53.33%

一星會員

菲菲,車厘子,呢兩個都係美女。兩個絕對係戰國三甲之選!

VIP五星會員

VIP會員2023

特別吸睛

升級  96.67%

一星會員

師兄囡囡身材可否說清楚,高度肥瘦有冇腩,大約年齡。

升級  56.67%

一星會員

因此波波都不會大, 35???