winning11

查看: 10212|回復: 13

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】我被切底地強了·丹丹

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【鳳城】我被切底地強了·丹丹
http://sn11.cc/thread-2184453-1-1.html

丹丹因疫情停工一段時間,近數月才回來上班。但可惜前幾次想約時都剛好放假,今次能約到,荃荃真係好好,每次都要讚下水餃店客服,非常棒。

準時到達,馬上入房,丹丹房間在中間嗰層,比較細。不久,囡囡隨後入嚟,身穿水手服,充滿笑容,而且都笑得有啲咸濕。那時候,我有種會被強嘅感覺。寒暄兩包,丹丹攬埋嚟,閉上雙眼,奉上中車,上下其手,搞到㷫合合。小弟雙手下滑,嘩。。無著底底。邊車邊解甲,入浴沖涼。

囡囡沖涼算仔細,佢係小弟遇過當中,唯一一個會連腳趾隙都會照顧到的。兩點,水簫,磨棍樣樣齊。磨棍同時,她駛出獨門技,美腳從小弟胯下穿過,拐到後面,同步磨我的股隙,那種姿勢為心理上帶來的刺激遠勝於身理上的舒暢。在各招式的轉換間,已不知不覺地洗淨了全身,實在非常流暢自然。其間,偶爾車埋嚟,勁有Feel.

乾身上床,走背走毒,囡囡跨上來,又嚟重車,狂車勁車,章魚咀啜起整個咀唇,又不時整條脷伸晒入嚟,主動積極搶功。其後,舔腋下,這下亦是什少囡囡會做,實在令小弟有另一番感受,再講一次,好有Feel。囡囡簫技算不錯,舌尖懂轉不同角度刺激,橫吹直舔,力度恰到好處,只是帶有輕微齒感。囡囡側身主動送上鮮鮑,肥美可口,69其間,舔豆加指插,囡囡嬌驅曾顫動數次,在最後一次高潮時,並不停叫頂唔順。然後,喺我無叫停嘅情況下,幫我上架生,捉緊按下我雙手,重車過來說:“我要強X你!“ 那刻她的力度和肉緊程度,感覺很迫真,讓我真的以為被強緊。騎左唔知幾耐,囡囡要求企喺度,小弟奉陪到底,站著狗仔,囡囡還抬起了一邊腳,顯示她正在享受當中。換了數個姿勢後,回歸策騎,重車下,我被強爆了。爆了後,囡囡未夠喉,唔比我走,繼續狂騎,我完全感覺我正被強x。最後,今次到我叫:“頂唔順喇“ 。最後送上事後簫,實在好酸,叫極停都唔停,酸到我典來典去。囡囡表示係報答小弟令佢高潮咁話。

相頭:06/10 各花入各眼,某啲角度都ok, 但不是我杯茶
年齡:3中至尾
身高:150左右
身材:C真波 小腩 上身豐滿 腳卻很瘦
簫技:09/10
車牌:超重型坦克
6 9   :10/10 非常享受
服務:10/10 被強感覺 無得頂
投入:10/10
總結:相頭雖不是我杯茶,但服務同投入度完全可彌補不足。

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  70%

一星會員

徹底被強了, 爽呀!

升級  5.83%

三星會員

報告如實,丹丹係幾咸濕,呢d至好玩,師兄錯過了佢獨龍,又係別有一手,重有無毛一線鮑,上品,昨天又比佢強完,腳軟落樓

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  73.33%

一星會員

無毛一線鮑磨棍, 視覺+感覺應該超爽.

1萬

前客戶代理員

謝謝報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  7.41%

二星會員

報告中肯,多謝師兄

升級  71.85%

二星會員

想問下師兄 丹丹有口爆嗎?
另外如果比較 丹丹,娟娟,小君
邊個服務d同樣貌靚d?

升級  2.33%

三星會員

hahagod 發表於 2021-10-11 09:20
想問下師兄 丹丹有口爆嗎?
另外如果比較 丹丹,娟娟,小君
邊個服務d同樣貌靚d? ...

無問過有無口爆,唔清楚。
各人喜好不同。純粹我個喜好,小君同小冰係我嘅首選。
但我覺得水餃店平均水平都好高,差別都是微不足道,沒有最好,只有最合適。

升級  55.19%

二星會員

謝謝報告和支持  丹丹服務一流

升級  20.25%

三星會員

BigDragon 發表於 2021-10-12 10:55
無問過有無口爆,唔清楚。
各人喜好不同。純粹我個喜好,小君同小冰係我嘅首選。
但我覺得水餃店平均水平 ...

丹丹服務確唔錯,如台主佢想後尾腳抅我屁屁,但我大高佢就踫玻璃,我有點心痛!騎功一流,先比佢吹最暴,最後被騎暴,好久未試過<正>,完了還有事後簫及按按! 有何求?

升級  5.56%

二星會員

妹妹白虎一定要試

升級  14.81%

二星會員

多謝哥哥的報告