winning11

查看: 10334|回復: 10

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】小休復出第一精·彤彤

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【鳳城】小休復出第一精·彤彤
http://sn11.cc/thread-2186685-1-1.html

小弟近來比較忙,休息咗一段小時間冇出嚟玩,計過數今日抽到少少時間,當然要搵間信譽良好嘅戰場,二話不說就即刻搵水餃店鐘房荃荃幫手,順利預留近排大熱之選嘅彤彤。
準時上到去,冇房入住,坐喺大廳等住先,無耐見到一個著件黑色連身喱士花邊裙嘅囡囡嚟到,大家眼神交流幾秒就知對方就係今日嘅對手咁,囡囡帶住我入房準備開波。
樣貌:6/10,有化妝,順眼唔會彈鐘。
年齡:30中
身材:大約158cm,目測波波大概33B左右,肉質唔屬於好彈手嗰隻,揸落去屬於備淋,細暈細lin頭,色澤淺啡,皮膚一般,唔算特別滑,皮走肥但都有小小腩,正常嗰種。
過程:入到房,囡囡好快已經除晒身上嘅衣物,自行入房校定水先叫我入去,稍事清洗後,即刻嚟個前身body,洗乾淨支龍頭棍就跪地幫我做水簫,吹完一round,就乾身上床,小弟主動要求走毒龍同背,彤彤即刻騎上我身,由lin頭奶到落膝頭,再斜斜地身瞓低開始品我枝簫,囡囡單手捧住我支鐵棒,由棍頭奶到落袋底,來來回回,一路奶就一路發出吖吖嘅聲音,再慢慢轉向我身,俾我伸手揸波同摸吓佢個西窿,摸到開始標淫水出嚟,跟著就騎上嚟主動玩69,請我食鮑魚,囡囡吹得性起,自動幫我做埋毒龍,吹咗一輪,囡囡自動幫我過膠,先做女騎士,囡囡喺上面前後又un又搖,我就雙手揸波,企圖阻止彤彤對奶fing來ding去,囡囡又自摸奶奶咁喺上面騎我,過咗陣再主動拉我坐起身,面對面車住抽插佢,囡囡用對奶壓前頂著我心口,我又車住咁揸吓佢對波同屁股,最後囡囡用個西窿夾住我支硬棍轉男上女下體位,我就單手托起彤彤一條腿,吓吓吊到標晒淫水嘅西窿盡頭,碰撞期間發出啪啪聲,囡囡又輕聲呻吟,最後揸住囡囡屁股同車住爆發晒精華出嚟,稍事清潔,仲有時間剩,囡囡又幫我按摩,期間又手不離小弟支棍,摸吓摸吓咁吹水到鐘響,淨身著衫閃人,整體服務、態度、身形都可以,但唔係我杯茶,返食就應該唔會,多謝收睇報告。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  40%

一星會員

恭喜師兄食到好野

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

非常感謝和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  71.85%

二星會員

見有師兄話佢係金x來丹丹
以我記憶加其他師兄報告 佢唔係中超嘅咩?

升級  13.7%

二星會員

Fact checked, 真係悅來丹丹……

升級  71.85%

二星會員

見龍卸甲 發表於 2021-11-10 05:55
Fact checked, 真係悅來丹丹……

咁係咪中超先……最緊要呢樣

升級  66.67%

一星會員

hahagod 發表於 2021-11-12 14:35
咁係咪中超先……最緊要呢樣

試咗,係中超。
但份人幾nice丫,又落力。外形感覺似似地100毛個Kneta

升級  56.67%

一星會員

我都試咗, 就咁揸波OK,  但再肉緊D就會揸到中超! 服務好用心勤力用盡每分鐘!

升級  0.37%

二星會員

中伏⋯⋯姐姐級