winning11

查看: 5724|回復: 3

[金 田] [bestman9394]【金田】小婦人·100號 (有圖)

升級  11.83%

三星會員

金田 100號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[bestman9394]【金田】小婦人·100號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2198543-1-3.html
註:100號 通常返 12:00-21:00 / 163cm

有圖有真相

昨天休息上去金田,諗住輕鬆一下,食個超值早餐,但原來有我這想發的人都唔少,所以上到去,已有人招呼我入房等,一等都等了20分鐘。所以唯有輪牌看看。

等到有女入來,看看相貌唔錯,不至於頂級,但絕對食得落,這就是我今天的女主角。一開始不用破冰,已開以打開話題,非常友善。我再看真,她的戰衣有別其他女,絕對看唔到對波。我心想,莫非飛機場,好一餐唔好又一餐啦。當見她真身,真的喜出望外,波型非常正,之後就入正場。

過程我就唔多講,要有的都有(我走了獨龍),反而我好享受她的吹工和鮑魚磨棍,我曾經試過在浴室磨棍,但在床上再磨,都係等一次,我感覺唔錯。

之前我看100的報告後,昨天親自試過,我感覺有些真有些假。有的說她對波係假不能揸,而我覺得你有彈性,我有揸波,無被拒絕或給我說什麼,可能我唔識分真假,但如果假的,我絕對可以接受,起碼我揸唔到有水袋。另外,她的周感也可感受,但未至於好濶,我自己感覺唔錯。而她也是性情中人,可能啱咀型的服務更勝一籌。

我自己結論係,我會再返食,我覺得唔錯選擇。其實我到最後臨走才問佢工號,才知道係100號。

以上係我個人觀點感覺,不喜歡的人勿插。

註:bestman9394-金田/三川/京華/鳳城
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  4.07%

二星會員

恭喜c兄食到好囡囡

升級  73.33%

一星會員

假波一定唔比你大力去揸, 怕揸得多會變型.

升級  63.33%

一星會員

多謝師兄報告