winning11

查看: 5955|回復: 12

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】疫情後第一擊返食·麗盈

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【鳳城】疫情後第一擊返食·麗盈
http://sn11.cc/thread-2199322-1-1.html

囡囡:麗盈
身材、樣貌:之前已寫報告,唔再多講
過程:第五波疫情以嚟,都冇再出去玩過,疫情過後,睇咗幾日幾個心水囡囡唔係好快full咗,就係夾唔啱時間,早兩日俾我見到麗盈上牌,即刻打去留位,攪掂!準時上到去,麗盈已經喺房等緊,幾個月冇見,互相寒暄問候兩句之際,大家已各自解甲,除到一災不掛之後,麗盈行嚟攬住小弟,用對大波緊貼壓向我身之餘,再順手牽棍,上下套弄,俾佢咁攪法,硬晒棍,小弟雙手當然要作出反擊,一隻手揸吓囡囡對大而彈嘅肉球,另一隻身就摸下、揸下麗盈滑滑而又豐滿嘅pat pat,互動完對方身體一輪,就拖住手入浴室,侍浴細心,清洗乾淨之後,囡囡就跪低先幫我吹奏一曲,吹到咁上吓,起身打車輪、揸波,跟手就嚟個大波body,又不斷用個性感冇毛鮑魚摩擦小弟條鐵棍,之後乾身上床玩埋下半部分。

上到床小弟主動走毒,麗盈就先擒上來請我食波餅,係咁輪流用兩粒lin的壓落我個咀,本能意識梗係瘋狂啜唔停,邊啜就邊用手揸,囡囡就發出輕聲噴氣式呻吟,俾我攻擊完一輪,就起身半跪喺我身邊食雪條,呢個姿勢好處係可以一邊享受囡囡口部服務,一邊可以伸手揸波摸西,更加可以睇住囡囡吞吐個淫樣同表情,麗盈先由棍頭啜起,時快時慢將小弟條鐵棍含晒入口,含到盡頭時又稍作停留,Feel到用條脷打圈咁轉,又用個溫暖小咀瀨啜兩粒波子,少d定力都俾佢吹爆,含完一輪就坐上我身再次用個小鮑魚幫我磨棍,磨到門口嗰幾吓爭d就入洞嘅感覺,加上個乾飽變濕鮑,係咁出西水,真係攪到小弟上晒火,麗盈睇準呢個時機,幫我上套,先嚟個女上男下,坐上嚟吞棍係咁前後搖,同時就欣賞下佢對大波兩邊fing嘅畫面,有時又揸吓對波,跟著囡囡主動轉姿勢,瞓低側身俾我由後面抽插,呢個係我其中一個至like嘅姿勢,睇住側鏡麗盈俾我吊緊個樣,兩隻手就任意揸波,又可以係咁全身搜查,更加可以同囡囡車住吊,玩完一輪轉返男上,M腳吊,lin揸波,車住吊,最後係響鐘嘅同時爆發,將d精俾晒麗盈。

總結:食過麗盈幾次,真心覺得各方面功夫都好到位,服務同態度都十足,所以長期爆、勁難約,今次仲要俾我食到早餐價,十分抵,有機會一定再返食。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

多謝報告,點解不試下一咀雙蓮啊?
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

VIP五星會員

VIP會員2023

鳳凰 發表於 2022-5-7 16:18
多謝報告,點解不試下一咀雙蓮啊?

WOW!下次試試

升級  57.25%

三星會員

又要食吓

升級  71.85%

二星會員

麗盈有事後簫的嗎

升級  40%

一星會員

服務好又可以車 正

升級  0.37%

二星會員

囡囡不嬲都好招呼

VIP五星會員

VIP會員2023

hahagod 發表於 2022-5-8 12:48
麗盈有事後簫的嗎

幾次都有事後簫

升級  73.33%

一星會員

冇毛鮑魚摩鐵棍...正呀, 佢系天然白虎還是加工白虎.

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  33.33%

一星會員

想試好耐

升級  53.33%

一星會員

多謝大佬報告!