winning11

查看: 11098|回復: 23

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】小S

升級  19.8%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】小S
http://sn11.cc/thread-2199490-1-2.html

小弟一直期待雲來高級指壓的開張,期望住會有前水饺月兒,小S,及前戰國冬冬的質素和後生靚女又有招呼帶來的新體驗。新張首日看了討論區留言後發覺同心中期望有很大落差,再加上高級價錢居然沒有45分鐘任做的指壓基本服務,所以一直未有去試,直至5月份减價後,窮撚小弟先有機會一試。
   先講埸,裝修的確新淨企理,大廳寬敞光猛派頭十足,房間整潔企理,沒有異味,給客人感覺非常舒適,美中不足就是房間略為細,如果大D就更好!
員工方面,一上到去就見到老友記呀paul,佢又吹得又有禮,待客招呼,我覺得全指壓最好嘅。
囡囡我今日試咗小S。
入房第一眼感覺順眼後生,打聲招呼後解甲入冲凉房冲凉,較好水溫搽皂液後,我從後揽住佢慢慢磨,囡囡都好配合不停擺動身體pp係咁磨我JJ,非常舒服,然后同我水簫時間中向上凝望住我,滿足晒男人征服感。乾身出去我随口問囡囡有冇毒龍口爆任做的服務提供,囡囡答不提供以上服務。然后第一時間主動上床揽住我,眼神對望左一陣就開始锡我頸,一路慢慢錫落去再同我漫遊吹奏,吹硬後就上套,男上慢入時,發覺周感非常窄,我慢速抽插時囡囡面上表情開始扭曲,重好肉緊咁攬住我背脊,我雙手突然間要負擔埋囡囡的重量,但見佢反應咁肉緊,完全一D都唔覺得重,然後轉企床則一边抽插,囡囡一边自摸,期間仲做出伸脷淫蕩表情,非常挑逗,抽插左百幾下後完事响鐘出房。
年齡:目測約二尾
樣貌:7.5/10黑髮順眼靚女
身材:約5尺3寸高,Babyfat無腩S身形線條好靚,約34B吸手浅pink細暈中提,皮膚白滑。
侍浴:細心乾淨,波D配合,水簫時眼神向上凝望客人充滿征服感
前奏:乾身上床即時攬實客人,有第一gf感覺,漫遊技巧ok,吹奏舒服,唔叫唔停
埋牙:周感強烈,又攬又錫,肉緊投入,陶醉享受
感覺:無論年纪,身形,招呼都同前水饺靚靚極為相似。過程中佢比到我感覺好投入,好黐身,好主動,好享受,一D都唔覺得係上嚟搵囡,好似上嚟搵女朋友咁,對我又攬又錫,全無冷埸。好耐都未試過有呢種感覺,好正!如果佢能夠keep住呢D服務,一定會有好多沉船客!
優點:後生,身材fit,痴女,熱情,主動,投入,gff
缺點:諗唔到
總結:囡囡後生順眼身材goodfit,適合喜歡身形細粒gff師兄,返食指數100%
感想:重點推介的小S,跟前水饺靚靚同級,但服務方面冇得任做就真係争D,如果我只想做一Q,可能都會上去,係鍾意間埸整潔舒適的環境,如果緊火我一定會去其他埸,因為其他埸有任做的基本服務!
意見:明白埸主想用高拆脹方針吸纳後生高質囡囡,但大前提下係未有高質囡囡前,缩减指壓的基本服務,只會令客人卻步,如真的有高質後生靚女加入,莫講話580,就算再680,780只要囡囡服務與質素對得住價錢都可以客似雲來。小弟愚見,可按囡囡質素釐定收費,例如A級囡收費XXX服務包括XXX,B級囡收費XXX服務包括XXX,C級囡,如比類推,令客人可以多D選擇。但一定要有標準指壓服務的囡囡,才稱得上指壓埸。
    以上是小弟個人意見,如有冒犯,請多多包涵!

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/春秋/美妙
Superadmin

升級  62.67%

三星會員

師兄可考車牌?

升級  19.8%

五星級會員

忘记左寫車牌!我考到中型車牌

升級  33.33%

一星會員

上一個報告話似money
呢個似靚靚

2大紅牌咁緊要

客戶代理會員

大S哥哥早上好!

多謝大S哥哥支持,

我是小琪,來自美麗的大四川,武則天的故鄉~  性格吧啦吧啦(口水多過茶),其實朋友都說我適合做公關工作。但我經驗不足,現在接手改善公司形象的重擔,難免心中忐忑,請哥哥多多指導!

我的電話:91835744
11台的帳戶:小琪

大家記住啊,以後多多溝通。
希望很快又再見到你。
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

denden724 發表於 2022-5-9 10:42
呢個似靚靚

Den哥哥,我是小琪,誠意邀請你來指導,謝謝!

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

多謝大S兄報告,我都要去試下小S。
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  33.33%

一星會員

小琪 發表於 2022-5-9 10:52
Den哥哥,我是小琪,誠意邀請你來指導,謝謝!

會試啊, 不過唔夠積分, 到時出唔到報告

客戶代理會員

denden724 發表於 2022-5-9 12:05
會試啊, 不過唔夠積分, 到時出唔到報告

den哥哥,努力加油發帖,發快就升級,我在等你啊

升級  40%

一星會員

睇落都唔錯

升級  19.8%

五星級會員

denden724 發表於 2022-5-9 10:42
呢個似靚靚

每人食囡感覺都唔同,我覺得佢似靚靚,可能師兄你覺得似陳法拉呢?

升級  19.8%

五星級會員

小琪 發表於 2022-5-9 10:51
大S哥哥早上好!

多謝大S哥哥支持,

有好野的我一定會嚟捧埸。記得提早通知小弟!哈哈

升級  19.8%

五星級會員

鳳凰 發表於 2022-5-9 11:43
多謝大S兄報告,我都要去試下小S。

鳳凰兄,呢位小S妹妹真係值得一試!

升級  5.93%

二星會員

大S36D 發表於 2022-5-9 17:56
每人食囡感覺都唔同,我覺得佢似靚靚,可能師兄你覺得似陳法拉呢?

如果樣似money
服務似靚靚
我會覺得完美

升級  57.78%

二星會員

580, 680 , 780玩指壓你真係得。
依個高級場留返你玩飽佢, 多撚謝。

升級  19.8%

五星級會員

918503 發表於 2022-5-10 23:32
580, 680 , 780玩指壓你真係得。
依個高級場留返你玩飽佢, 多撚謝。

師兄,見人見智啦!如果埸主吸纳到高過指壓質素以外囡囡,如神房,spa級素的囡囡,比680,780我又覺得無所謂。但如果冲炮艇,一般質素充高級囡,廣大客人自有公論

客戶代理會員

大S哥哥早!這些囡囡正是我們努力招聘的目標,謝謝!

升級  33.33%

一星會員

值唔值呢個價

升級  6.83%

三星會員

大S兄,恭喜唄

升級  19.8%

五星級會員

多謝貓兄支持