winning11

查看: 9760|回復: 10

[雲 來] 首發:[Kam1971報告]【雲來】Model身形·冰冰 (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

雲來 冰冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[Kam1971報告]【雲來】Model身形·冰冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2203990-1-1.html
註:冰冰 通常返 14:00-01:00 / 166cm

有圖有真相

上晝工作順利,獎勵細佬下晝嚟個Happy Friday,鎖定目標人物:雲來冰冰,預約過程順利,準時到達目的地,等咗一陣,囡囡入房,斜肩黑色短裙,微笑有禮貌打招呼,感覺好正,真係心心眼。

年齡:估計30中
樣貌:長黑直髮,幾靚女,又帶有少許少婦味,俾個like
高度:165cm,呢種高度我至like
身材:高挑長腿,皮膚白滑,走肥有腰,大B波,堅挺彈手,但摸到底好似有少少硬,唔肯定係咪中超,淺棗紅色lin頭配中size亂暈,靚色,pat pat如果可以豐滿少少仲正,小妹妹毛髮整齊,估計有修剪過,乾淨無味。

過程:各自解甲,入沖涼房,清潔算細心乾淨,因為同冰冰高度配合,當我企背住囡囡時幫我做body,俾冰冰兩粒Lin頭磨背感覺特別舒服,加上又從後攬腰輕搓我鐵棍,感覺好relax,跟著到冰冰背對我用妹妹磨棍,磨完棍就轉水簫,玩咗一陣,乾身上床,冰冰首先溫柔地我兩點,慢慢將重點轉向下面小弟弟,同時又好識做將佢Fit到漏嘅身體打橫向著我,等我可以揸佢波波,對著咁好身材又靚女嘅冰冰,當然一手揸波一手摸佢妹妹,喺佢溫柔無齒吹簫小咀下,鐵棍同兩粒蛋蛋受到小舌頭全方位含啜奶,變得越來越硬,連冰冰都講咗幾聲好硬,囡囡呢含時候,主動問我想唔想69,對住咁靚嘅身形同小妹妹,我又點會放過呢!69過程中,可能到囡囡敏感點,好幾次攪到冰冰震咗幾下,口含住我枝龍頭悶叫幾聲,互相口部服務後,轉身上套,冰冰叫我要服侍返佢,即刻用男上女下招式插入囡囡已漸漸濕潤嘅巢穴,正式開始活塞活動後,冰冰都喺進入狀態時發出叫床聲,期間轉摸M腳、掛鼓,雙手一時揸波、一時吸啜靚乳頭,抽插大概10分鐘,俾冰冰修長雙腳猛夾之下,終於勁爆精收場,再入浴室淨身。
總結:我要嘅基本服務冰冰都有提供,雖然每項技術唔係特別高超,反而俾到好貼近現實生活嘅感覺,唔會好職業好純熟嗰種,但又有d Feel喎!淨身摸衫後有少少時間,同冰冰傾完就知點解我有呢個感覺,原因囡囡以前
喺戰國試做過十幾日,但因為接受唔到做毒龍(本人不嬲唔好毒龍,通常都skip)所以冇做一排,而家喺雲來做咗個零月,所以上去嘅師兄都要有心理準備,車牌我就考唔到。

返食:雖然個人受到疑似中超有少少影響,但始終未證實到,以冰冰嘅樣貌、服務態度、白淨又Fit到漏嘅身形,同埋嗰種幾好嘅Feel,暫時會喺我返食list,不過等我試多同場幾個囡囡先再返食都未遲,今次報告稍長,各位請包容。

註:Kam1971報告-雲來/鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  95%

三星會員

師兄佢係戰國叫乜名呢

VIP五星會員

VIP會員2023

chengwingkeung 發表於 2022-7-16 09:28
師兄佢係戰國叫乜名呢

呢樣我冇問,你之前喺戰國試過佢?

升級  86.67%

一星會員

師兄報告非常非常詳細

升級  1.11%

二星會員

主動問69
Like

升級  33.7%

二星會員

有得 69, 都可以一戰

升級  43.33%

三星會員

C兄,有沒有大車?

VIP五星會員

VIP會員2023

oldman28 發表於 2023-4-25 20:42
C兄,有沒有大車?

有大車,最近返食咗一次,仍然幾好服務同態度。

升級  43.33%

三星會員

唔該C兄

升級  29.75%

三星會員

-可以一戰