winning11

返回列表 發新帖
樓主: ononsix

[話 題] 話題:有無師兄會畀幾十萬囡囡使

升級  43.33%

一星會員

ononsix 發表於 2022-7-20 14:50
出來係要開心,happy。。ching啱唔啱先。我真係好小發帖,唔會誤會啦。

Ching,你介唔介意約埋我去玩,我好多間都末去過,我再話你知囡囡係邊個。呢度開晒名發帖都無樂趣啦

升級  2.22%

二星會員

唔奇, 有D五十幾歲都未溝過女, 拍過拖嘅阿叔, 對住呢D歡場女子真係會咁, 因為唯一會親近佢嘅女人就係得呢D

VIP五星會員

VIP會員2022VIP會員2024

幾十萬又確係誇張,但真係識得有個師兄大叔會每個月俾囡囡一萬蚊,只需要囡囡每逢星期日約出街爆房中出一次,(即係每個月只見到四次)維持左呢種關係半年,直到有朝一日忍唔住話額外俾多五千蚊囡囡,要求囡囡轉做正行,以後只陪大叔一人。
囡囡當然唔制啦,談判失敗,關係中斷。
玩還玩,囡囡都不是什麼善男順女,唔好以為d囡囡會咁容易俾人穩到笨先得架

升級  43.33%

一星會員

ononsix 發表於 2022-7-21 12:41
Ching ,唔好個怪我直言,呢個post 我出,依家好似你係樓主,不如你自己開post 啦。 ...

真覺得你九唔搭八,D  Ching都係吹下水,講吓見過D奇聞,説話會唔會過份咗

升級  43.33%

一星會員

chun17 發表於 2022-7-21 13:00
有道理,囡囡轉正行都係得3萬,(重要咁辛苦)做指壓輕輕鬆鬆訓上床都一樣有3,4萬啦。

萬五蚊一個月溝正常 ...

正常人才想法

升級  79.26%

二星會員

香港好多有錢人,幾十萬佢鍾意的話唔係咩 錢

升級  2.22%

二星會員

趙完鬆 發表於 2022-7-21 02:27
幾十萬又確係誇張,但真係識得有個師兄大叔會每個月俾囡囡一萬蚊,只需要囡囡每逢星期日約出街爆房中出一次 ...

做到囡囡嘅,一係就離左婚拖住個仔女,甚至仲有兩老要養,又或者欠落一大筆債,加5千蚊當綜援咩,加5萬嘅話囡囡就可能會答應

升級  2.22%

二星會員

講真,如果真係沉都唔沉指壓女
搵深圳邪骨d女好過,佢地好多時只係唔想留係鄉下,去深圳搵多少少錢改善生活或者短時間搵筆錢實現願望,唔係真係想做,或者咁大負擔要做,所以比d錢要佢地轉正,嫁人,唔難
相對香港指壓女絕大多數結左婚或離埋婚,而且背景多數極為複雜先會做指壓

升級  43.33%

一星會員

kwong1000 發表於 2022-7-21 21:08
講真,如果真係沉都唔沉指壓女
搵深圳邪骨d女好過,佢地好多時只係唔想留係鄉下,去深圳搵多少少錢改善生活 ...

我出帖話題::有無師兄會畀((幾十))萬囡囡,我絕對唔相信會有,所以發帖睇下結果,答案都一致。
但係有個Ching話我唱囡囡,由頭到尾都係果位師只推測我就佩服而且互不相識,令其他師兄都誤會晒,唔係講囡囡係講有無男人會俾幾十萬,答案一致((無))。
俾得幾十萬,唔肉痛,身家地位都好高,可以消費幾十萬年青貌美有,身材有,選擇多到不得,只係指壓無知囡囡好多,

升級  10.37%

二星會員

俾啲貼士估下都好。其實囡囡都無乜野俾人呃,買個夢都抵啦

升級  20.44%

四星級會員

ononsix 發表於 2022-7-21 22:57
我出帖話題::有無師兄會畀((幾十))萬囡囡,我絕對唔相信會有,所以發帖睇下結果,答案都一致。
但係有個C ...

.....哈!..你問呢度,點會知真相,..好多得過吹!..咁我話你知,係有!,,
例如:比條女一個月6萬,一次過比咗半年,.....
        買層樓(約6XX萬),寫女名,...
        離婚,娶指壓女,大有人在..
        ...我見的實例有十幾個..

升級  70%

一星會員

情場覓真愛?
算啦, 就算唔介意之前比咁多男人**過, 吞過幾多米青都好,
一陣佢重操舊業都唔係人人頂得住