winning11

查看: 9505|回復: 12

[鳳 城] [kaya_s報告]【鳳城】身材無得頂·濃濃

升級  16.67%

二星會員

[kaya_s報告]【鳳城】身材無得頂·濃濃
http://sn11.cc/thread-2204652-1-2.html

年齡:目測大概33-4左右,唔會過3中。
評分:8.0/10
相頭:7.0/10 有化妝,霎眼嬌,斯文人妻樣笑個時幾好睇,有7分似藍奈みずき。
身材:8.5/10 吸手C波非中超,有腰身,腿形修長, 身材玲瓏浮凸,身形超Fit,皮膚滑淨。
服務:9.0/10 服務做足,係有D公式化。

青青入房門就隔住條褲摸我細佬,基本上佢一入嚟我見佢副偈再加黑色摟**裙加3吋斗零踭,我細佬經己簫然起敬,佢問我點解會咁,我話因為你夠索囉。
之後青青開始除衫,望住佢除衫都係一種享受,165嘅身高,腳嘅比例又夠修長,感覺好似啱啱去完LKF搵左個ONS。眼神好主動望住你,都幾有FU。沖涼好仔細,用波波搓背同正面都舒服。水簫係有嘅,吹奏無齒感,可能佢腳長向下望住佢吹個畫面超正。

沖完涼佢叫我趴底玩背,佢用條脷仔漫遊全身個時力度控制得好好,雖則青青條脷冇糖糖柔軟但係佢輕輕帶過個種係另一種舒服,全身漫遊呢個項目絕對係佢嘅絕技之一,佢嘅全身真係好全面,去到腳踝位置。而青青舔返上去我Pat Pat,我都係同佢講我麻麻地DL。

轉正面青青用冰火吹,唔明佢細細個嘴點含2粒冰同我吹,青青嘅冰火唔知幾多重天真係好L刺激,中間冰火轉換唔只一次,真係好L醒神。錫妹妹要先用嗽口水,1-2-3-4-5-6-7-8-9-10,嗽嗽嗽。妹妹算幾敏感,好快就有真水,佢好快就話不如我地做愛啦。咁佢就幫細佬帶上盔甲,直接踏上征途,妹妹周感算緊,加上佢有收音機,真係幾好玩,轉換好幾個姿勢,佢最後話後推最舒服,我發現佢個大PAT PAT真係好好推,呢個都係最好fu,用推車推多幾分鐘就比佢揸出嚟。

好幾個CHING嘅reviews都有講青青身材好,但係都唔夠仔細,青青身材算得上玲瓏浮凸,絕對冇輸,佢仲話自己成日去跑步。無論係佢個對吸手C波,蜜桃臀,同對長腿都應有盡有。不過有樣野要彈嘅,就係然則服務同硬件都好,但係真係有D公式化。明明扑野都爽嘅,佢嘅表情都交足功課,但係就係感覺唔到個種投入感,美中不足。

要搵GFF嘅可以Skip, 玩身材玩服務嘅真心唔會跌錢,比起一仔都好好L多。

註:鳳城青青已經改名為-濃濃 *2023-10-24
註:kaya_s報告-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  16.42%

三星會員

或者另一個可能性 係佢對手令佢投入唔到

升級  10.5%

三星會員

青青好主動,但你做緊果時佢一d都唔投入。成日掛住個袋嘅位置,叫佢吹出來會爽d.

升級  16.67%

二星會員

prada2046 發表於 2022-7-27 06:56
或者另一個可能性 係佢對手令佢投入唔到

可能啦,其實又唔係話好唔投入,係差左D GFF?

升級  16.67%

二星會員

vegetablechiu 發表於 2022-7-27 08:02
青青好主動,但你做緊果時佢一d都唔投入。成日掛住個袋嘅位置,叫佢吹出來會爽d. ...

佢絕對主動,係另一樣感覺,有D難形容,同主動冇咩關係

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,可惜青青要休息一段時間
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  80.67%

三星會員

青青冇返咁耐都有報告,太利害了

升級  0.37%

二星會員

係咪收左山,想試好耐,一直book唔到

升級  16.67%

二星會員

劉公子 發表於 2022-7-28 09:50
青青冇返咁耐都有報告,太利害了

啊公仔,我之前趕緊Project,依家完咗咪有時間打lor......

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  33.33%

一星會員

前排搵青青尤其發射果時,最鍾意被佢坐爆,特別有感覺。

升級  0.37%

二星會員

等囡囡嘅時候見到過青青,好有氣質,可惜已經消失一段時間。好想試下佢

升級  12.96%

二星會員

試過,覺得一般般