winning11

返回列表 發新帖
樓主: BigDragon

[鳳 城] 首發:[BigDragon]【鳳城】超級無敵收音肌·文文

升級  2.33%

三星會員

bafnyygy 發表於 2022-8-7 20:28
鳳城描述得太好,試過有落差有點人會接受晤到

其實都係㗎,不過香港地,地方細,做依行嘅人唔多,個個場都話順眼靚女。
同埋好視乎用咩標準嚟睇,疫情前經常須出差到大陸,打滾廿個年頭,乜都試過晒,空中飛人在香港一世都試唔到,大陸K場,求其一件都正過晒港指紅牌,完全兩回事。所以去唔同場合玩,不可以同一標準來說。
都係嗰句,最緊自己感受,其他人的評語只能作參考。

升級  56.67%

一星會員

BigDragon 發表於 2022-8-8 09:39
其實都係㗎,不過香港地,地方細,做依行嘅人唔多,個個場都話順眼靚女。
同埋好視乎用咩標準嚟睇,疫情 ...

都係嘅,每個人口味晤同,試新女都睇緣份。

升級  84.07%

二星會員

去玩又唔好理太多…開心就係最重要!無謂傷腦筋

升級  20.25%

三星會員

BigDragon 發表於 2022-8-8 09:39
同埋好視乎用咩標準嚟睇,疫情 ...

<空中飛人>,有次在長沙灣141試過,個新囡新來!都有十年前,相信都退化。文文樣一般般,你有骨都算是甘!

升級  59.83%

三星會員

adam1004 發表於 2022-8-12 15:40
,有次在長沙灣141試過,個新囡新來!都有十年前,相信都退化。文文樣一般般,你有骨都算是甘! ...

咦, 我都係十年前係深水埗 141玩空中飛人的, 隐約記得個技師叫「棉棉」, 應該係, 除非唔係!

反而同期在江門玩莞式時已取消了空中飛人, 所以未必內地有香港無的! 這幾年國內嚴打, 桑拿場所服務越來越小, 開返關大家也不要有太大期望。

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

BigDragon 發表於 2022-8-6 07:58
咁就同人唔同命,我一邊69 一邊玩鮑都玩左10分鐘,毛多加環境黑,女上程況,無可能睇到隻鮑外觀,師兄你 ...

Big 兄,絕對同意你觀點!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  6.44%

四星級會員

試咗 整體唔錯 不過插得耐就話你太耐 69 又話錫到好有反應 所以唔可以錫太耐
我就沒鮑魚磨棍 同屌完1Q 第2Q想你快快出野甘 沒咩feel 如果唔堅持 佢真係想幫我打出嚟
講完唔好嘅 講返好嘅 吹功係幾好 唔錯 都算係大師級 樣還可以吧 未置於會彈
但又定唔係嚟生靚相頭 波係唔錯 最多C到 都白滑好啜 唔肥 身形幾好 係有dd 嘅肚腩仔不過唔大
同都算沒口氣 呢點我覺得好好 試過有d勁到透唔到氣 不過可惜沒車

總結 都返食得過 但前題係老相好都沒返或Full曬
如果唔係 應該都難d 除非有增值或改進

等待驗證會員

want to try soon