winning11

查看: 9146|回復: 11

[春 秋] [wingchow888888]【春秋】深層清潔·依依 (有圖)

升級  61.85%

二星會員

春秋 依依 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wingchow888888]【春秋】深層清潔·依依 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2207185-1-1.html
註:依依 通常返 14:00-02:00

有圖有真相

後欄深層清潔

年齡:估40幾
樣貌:06/10 (順眼C9)
身材:08/10 (唔計對波)
波路:01/10 (中超,美中不足位)
服務:10/10
吹功:09/10
過程:08/10 (時間預得唔好,未好好享受鮑魚緊緻度)
返食:09/10

前言:今日又係出戰日,報告區好處就係可以睇吓心水囡囡服務指數如何,最重要係比各位師兄食特別喜好,例如大波,長腿,白滑皮膚等等,今次目標想食玩毒龍出眾嘅囡囡,睇左好耐報告,終於Mark實春秋依依,去試吓真龍定假鳳….

侍浴 : 細心溫柔,洗背時R袋底j底時,有種好放鬆嘅感覺,點知係舒服嘅同時,依依突然展示成名技-指插後欄,花園頓時收縮,插左好多下而且好鬼入,好彩早上出門口時有痾屎習慣,如果唔係後果可能有啲難睇,我唔可以話舒服,因為插左我之後,維持左一陣想痾屎嘅感覺,下次可免, 今次當咁大個仔試一次就算….之後轉前錫lin做口簫,時間唔長,但未見到好突出⋯⋯

做背 : 例牌動作,叫囡囡著返對黑絲先開波(自備),舐背不過不失,重頭戲毒龍非常舒服,鑽到好入,毒龍加冰火,條脷好靈活,曉起籮柚比佢繼續舐,袋底都照顧周到,再加上狗仔簫,真係高級享受….

做前:繼續溫柔錫lin舐袋,期間我都唔懶,用手不斷摸腿同鮑魚,感覺隻鮑魚有少少暖流流出,打算指插幾下,但係囡囡有擋,咁我都唔會強人所難,所以無插入,可恨嘅係無得報返頭先指插我花園個仇,但係十分享受佢錫lin,細佬,花園嘅過程,一直都無叫佢停,大字型訓係度,抬起兩腿,望住天花板塊鏡,見到依依條脷不斷舐呀舐,仲有個包住黑絲ge patpat,視覺一絕,服務態度更加抵讚… 估計錫左差唔多30幾分鐘先上正場…

正場 :叫佢瞓低,我就食下lin,捽下隻飽,點知過左一分鐘就響鐘,好彩頭先比依依玩到㷫烚烚,下面硬繃繃,立即上套男上插入,雖然好快射出,但係時間都係預得唔係幾好,只因之前太舒服,無叫依依停,射完佢就嗱嗱聲沖涼,我就等佢走左之後慢慢沖,下次反卓真係要book 兩節時間慢慢玩,會返食….

總結 : 缺點一定係中超,要美顏美波師兄可免,食服務首選,任勞任怨,真係唔叫停唔識停嗰種,至於比人插花園…未必個個可以接受,但係如果佢插完我之後又俾我插返就另計,必定返食!謝謝收看….

註:wingchow888888-春秋/雲來/三川/京華/怡春/金田/來閣/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  25.92%

三星會員

如果非中超真係完美,可惜好少聽囡囡會拆彈

升級  8%

三星會員

佢口爆都好舒服下

升級  33.33%

一星會員

當年佢未係中超時我成日搵佢

升級  66.67%

一星會員

依依