winning11

查看: 6644|回復: 6

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】技術服務型·小燕子 (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

鳳城 小燕子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kam1971報告]【鳳城】技術服務型·小燕子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2207199-1-1.html
註:小燕子 通常返 17:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

本來想趁9月1號開學日試吓新囡囡,可惜book唔到,於是乎諗吓有咩心水返食list,腦海突然出現小燕子,就咁決定,順利預約,準時到達水餃店,入房等咗,囡囡好快就帶著香氣入嚟等我侵犯。

過程:身材以前報告有講過,唔再多提,講少少個人感覺,小燕子個樣、同埋談吐時仍然俾到我嗰種人妻Feel。囡囡入嚟簡單打聲招呼,即主動幫我除鞋、解甲,跟手自己先除衫,一路欣賞吓小燕子身上嘅衣物逐件清零,精神同小弟弟就感覺到即將有一場硬仗要打,囡囡自己解完甲就行埋嚟輕chok龍頭棍幾吓,我都唔執輸,打返佢個pat pat兩吓,再拖住我手入沖涼房。侍浴仔細,大家一邊吹水,一邊互相抽水,今次除左水簫,body、大脾同鮑魚磨棍都做齊,攪掂就乾身上床。對住呢個小燕子,又係少有地主動享受埋佢嘅深入毒龍鑽服務,中途會奶啜龍頭棍,玩咗一輪轉正面,囡囡用條靈活嘅舌頭,輕輕桃起棍身,一口含落去,有深有淺嚐,無齒感之餘,又會輕奶同棍身、棍頭,好鬼舒服,一路幫我吹著簫,一路輕輕轉動身體,就好位俾我揸波同玩吓佢個毛毛西窿,佢個西窿俾我玩到吱吱聲,出晒淫西汁,慢慢轉到69體位請我食鮑,於是我都唔客氣,加強攻勢喺小燕子嘅鮑魚上,囡囡除咗吹簫投入發出悶哼聲之外,俾我強烈嘅jap jap聲奶啜鮑魚嘅強攻下,有時更加會發出呻吟聲,維持咗69姿勢大概7、8分鐘,心諗都要上套作出攻擊,以免過鐘,於是叫停小燕子上套,囡囡主動要上面騎我先,放埋頭髮落嚟即刻大力上下套動,夾雜住細細嘅叫聲,我都配合喺下面迎難而上,係咁頂入囡囡子宮深處,跟住叫囡囡轉對坐姿勢,上身互相攬住打車輪、揸波,下身就用支鐵棒前後撞擊小燕子個標晒淫水嘅西窿,好鬼有人妻Feel,好正,心諗都應該就夠鐘,再叫囡囡轉男上女下體位,進擊囡囡前,又啜吓佢兩粒淺啡中暈大粒圓Lin頭,Lin頭因為已經充晒血,特別有口感、彈性,非常過癮好啜,啜夠再提棍闖入小燕巢,M腳、掛鼓抽插,囡囡不斷呻吟,一邊摸吓囡囡對滑溜靚腿,最後一隻手揸著囡囡一邊pat pat,托起一邊腳,另一隻手揸住對滑滑彈性吸手波,大車住猛烈撞擊幾百吓爆精完場,小燕子都喘喘地氣,但仍然用個佢個私家鮑魚不斷收縮夾住我枝鐵棍,我就壓住喺佢身上面休息咗陣,休息完就入沖涼房淨身,出返櫃檯俾家用走人。

總結:個人返食小燕子,主要係有服務同技術,樣亦順眼,當然唔少得俾到我嗰種人妻Feel,更加唔使擔心會跌錢,多謝收睇報告。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

人妻feel,我最鍾意呀!⁶⁷

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  42.5%

三星會員

好似幾好喎

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  40%

一星會員

得閒試下先