winning11

查看: 14869|回復: 8

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】走肥唇爆超砌得·安兒 (有圖)

升級  60.75%

三星會員

怡春苑 安兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【怡春苑】走肥唇爆超砌得·安兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2207379-1-1.html
註:安兒 通常返 12:00-24:00 / 160cm

有圖有真相

又係抽盲盒時間,忽然早收就嚟個突擊上樓用下優惠

房鐘話新女婷婷同安兒都冇客,可以睇晒先決定,一於先睇婷婷。樣貌似30中,中等身形有啲肉地,黑色deep V連身裙露出事業線,都幾好可入閘,不過想睇埋安兒。

到安兒亮相,樣貌娟好,長髮,超瘦身形,換轉平時,胸奴族嘅我一定揀婷婷,但今日突然想試下走肥,猶疑咗兩秒,於是同房鐘落實就安兒啦!

官方介紹︰全走肥21寸腰Fit爆身形,迷人馬甲線,零脂肪白滑美肌,可愛單眼皮囗爆女

年紀︰30中
樣貌︰淡妝,一副惹人憐愛嘅樣,有啲似內地女星樣
身材︰堅走肥,165左右高得百零磅,A波仔半月型,中Lin,幼腰,圓股

可能就係一副楚楚可憐嘅樣,配一條喱士白裙,deep V露背幾吸引。安兒成個人較薄轉窄,一隻手都足以揸晒對波,雖然係咁,但攬落條纖腰度,又幾寫意,不單無腩仲有微微的腹肌痕,好Fit。

以為樣貌楚楚就好靜,安兒好易破冰,問佢邊度人士都要你估下猜下,幾好氣氛。漱完口有得車,一嘴舌尖勁轉,到水簫都交到貨,打圈含啜做足。

乾身上床,問實冇毒龍,所以鍚陣背就轉身,囡囡口水旺盛,吹到雪雪聲,特別係舔袋啜蛋都好落力,成「袋」口水。然後玩69,囡囡成個身形都係細碼,所以以個洞口都精緻啲,捽下已出水,想用手指試窄度,但囡囡唔玩指插,咁呢個測試交畀細佬。

先女上,果然幾窄,入都要慢慢入,因為囡囡夠輕身,雙腳晾上手臂,嚟個打樁機小到啪啪聲。仲邊鋤邊咀,好正。到男上,冇女上咁壓逼感,慢入鋤到底,囡囡受到都算鋤得,轉玩半邊燒鵝髀,逼力又返嚟,隊到咁上下問囡囡可唔可以口爆,獲准即刻除套發射,不過囡囡呢下偷雞,接咗第一口就離口,話太多接唔齊,變咗撳飲水機咁唇爆,有啲蠱惑。

總結︰愛走肥嘅朋友一定要試,成個人畀你攬晒嘅感覺好溫馨,而且服務唔錯,吹功落力,可以一試。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

試下先

升級  62.08%

四星級會員

安兒係好野嚟,震男兄識食,我鍾意佢浸香水味!

升級  60.75%

三星會員

大鳥哥 發表於 2022-9-6 22:58
安兒係好野嚟,震男兄識食,我鍾意佢浸香水味!

我又聞唔到喎,下次索真啲

升級  62.08%

四星級會員

似以前Lily果種香味!

升級  43.33%

一星會員

唇爆都幾過癮喎

升級  0%

二星會員

安兒有d似以前A4U寫真(龍虎豹取相點)其中一個model叫Kathy Liu,樣同身材都幾撚似

要比就大家都差唔多年紀,因為d相起碼20年歷史,反而我覺得安兒響相同時期正過Kathy Liu

升級  46.67%

一星會員

多謝師兄分享我都係鍾意啲大波。