winning11

查看: 15456|回復: 14

[怡春苑] 首發:[陳震男報告]【怡春苑】鮮入為主嫩鮑餐·小S

升級  60.5%

三星會員

首發:[陳震男報告]【怡春苑】鮮入為主嫩鮑餐·小S
http://sn11.cc/thread-2214283-1-1.html

怡春又新添幾位新女,玲瓏一直秘Full未約到,遲嚟先上岸,反而試到小S。

官方介紹︰全新加盟指壓界 真90後清純美女 業界難求 苗條身形 必爆

怡記呢輪啲新女平均年齡都向下移,值得支持。今次標明90後,有啲期待。入到房大搜查一番。

樣貌︰30頭,不過樣貌唔算妹妹仔,有化妝靚靚囡囡,表現淡定
身材︰應該有170高,瘦身形、手腳都唔肥,B仔軟熟波,有個小腩
服務︰基本3味

入房見真人,幾年輕,一於開大盞燈睇清楚,樣唔錯,雖未算相頭組,但識打扮亦夠年輕,平時都已經順利入閘。囡囡新做,之前做美容,明顯有啲生手。沖涼普普通通,捽下身練兩嘢,主力洗刷細佬,加多幾下Body就乾身上床。由於天氣凍,冇要求水簫,唔知囡囡有冇提供。

上到床先做背,B仔波深肉色Lin頭,掃勻全身,加上舌頭發功,頸背、背部、手臂、大脾、連小腿都錫埋,最後到屁股,錫下舔下,不過問清楚冇毒龍,咁就唔嘥時間做番前面。

鍚頸鍚Lin,試考車牌,避開咗失敗。然後到吹簫,小S算慢簫派,龜頭、龜身慢慢啜,幾分鐘後以慢速上下移動,加上舌尖轉動,冇用死力係幾舒服,舒服到問囡囡有冇口爆提供?答案當然冇。然後嚟個69,色澤鮮嫩亦夠濕潤,可食用但唔准捽碰,怕會感染咁話。

食咗一輪,就帶套先嚟女上,囡囡對B仔波軟熟好揸,一手一隻剛剛好,揸住嚟插特別想要,小S夠輕身,女上時輕抬雙腿玩打樁機都可以,而且周感仲好貼身。轉身嚟個男上,抬起腳入,下下見底夠爽,見囡囡都玩到瞄晒眼,又試車可惜都係無功而回,最後瞓身狂抽插完事。

總結︰小S樣貌同身形都屬中上,加上副偈嫩口睇見都興奮。唯獨後生靚女自然少服務,呢個近乎定律,食樣食服務定鮮入為主想歎鮮鮑,各位師兄自行決定。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

升級  24.44%

二星會員

Very nice fresh alabone report.

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  89.58%

三星會員

無車牌就差D。。。。

升級  70%

一星會員

變形金剛 發表於 2022-12-20 10:29
試咗 ~ 特價嚟講冇跌錢~ 但個人感覺冇交流 冇乜反應 死魚咁
同心口有 D污衊野影響觀感 ~不過年齡後生 樣都 ...

心口有公仔  有無69

升級  62.08%

四星級會員

震男兄,俾你快一步,絕對認同你報告內容,小S對波都好靚,小竹筍型,但pink lin pink 鮑真係睇見都流口水,不過都同意佢可能初做比較錫身!

升級  62.08%

四星級會員

再補充一點,小S可以話係冷雪美人,因為來自哈爾濱嘅美女,我覺得佢個樣有少少似mix, 可以以林熙蕾或張曦雯作參考,食相頭冇走雞!

升級  12.22%

二星會員

變形金剛 發表於 2022-12-20 13:07
唔係公仔。 69我無試唔肯定。不過隻鮑係好靚(完事後我著緊衫期間。佢拎個刨係到剃個妹D毛 ) ...

咁唔通係心口有毛。。。哇!敢要試喇!

升級  60.5%

三星會員

唔係公仔。 69我無試唔肯定。不過隻鮑係好靚(完事後我著緊衫期間。佢拎個刨係到剃個妹D毛 ) ...

嘩,師兄有冇出手相助,呢個環節過癮喎

升級  60.5%

三星會員

大鳥哥 發表於 2022-12-20 12:55
再補充一點,小S可以話係冷雪美人,因為來自哈爾濱嘅美女,我覺得佢個樣有少少似mix, 可以以林熙蕾或張曦雯 ...

係有少少似林熙蕾,不過呢個太高水平,費事講出嚟令師兄們期望過高

升級  62.08%

四星級會員

唔係公仔,個人身體特徵,大家想知可以自己預約,不過就唔好公開,尊重個人私隱!

升級  11.33%

三星會員

陳震男 發表於 2022-12-20 14:15
係有少少似林熙蕾,不過呢個太高水平,費事講出嚟令師兄們期望過高

同意,確實有點似,小S ,服務到位,小有的粉的、-字靚包

升級  60%

一星會員

係靚女
但比較嬌小

等待驗證會員

可以一戰

升級  46.67%

一星會員

我都係鍾意啲成熟啲嘅我唔鍾意妹妹仔。