winning11

查看: 5626|回復: 8

[不返食報告] [sz167報告]【京華】初試·雪兒*

升級  4.81%

二星會員

好多雪兒報告,話想食大波陀地一定要試下,咁聞名不如見面,進擊的巨人!
約好時間上去,哥哥仔問我去對面街得唔得,我第一次幫襯,唔知有乜分別,無所謂啦!
對面街爬上唔記得三樓定五樓,入房,比想像中細。
等咗一陣敲門,雪兒入嚟,講真有都失望㗎,外表除咗對波大之外,無乜可取之處。矮肥腩大腳短四尾,街市肥師奶唔會吸多眼嗰隻。但聽聞雪兒服務無得輸,唯有食服務啦。
佢都幾健談,陀地純正廣東話,本來都幾大期望,好耐無食港女,但現場又無嗰種興奮,可能佢把聲唔啱我啦。
各自除衫,之後自動波嚟個即尺,有Ching話佢會用濕紙巾抹,無!乜都無抹就直接吞噬!都幾High㗎!
吹咗幾分鐘,沖涼,有Body,大波Body一定好玩!佢仲幫我落按摩膏。水中簫無失望!幫我沖得幾仔細。
上床先翻轉做背,獨龍好深好耐,真係好深,我心諗你條脷有無咁硬呀,頂到咁入,而且獨龍都玩咗3-5分鐘。之後狗仔簫,佢除咗口技好,手技真係唔錯,輕輕撩我敏感部位,真係好舒服!
做服務我諗都做咗有20分鐘,係我遇過指壓最耐嘅!過膠做野,先嚟個女上,然後男上,狗仔,我唔係咁好Feel,隧道感覺太濶,真係無Feel,無Feel 到出唔到野,因為我平時都幾快下,呢次係屌到我唔想屌,無計,叫佢打出嚟。就嚟出嘢佢就口爆,口爆完仲有事後簫,都幾舒服。之後就沖涼走人,應該有少少過鐘。

總括呢講,食樣食身材就唔好搵啦,食服務就真係無 100 都 90分嘅,但我唔返食啦,外表真係過唔到自己心理關口,而且太濶。

註:sz167報告-京華/金帝
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*最新指壓及夜總會收費一覽表
http://sn11.cc/thread-749930-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  14.52%

四星級會員

試過,正如師兄所說,試過一次不會再試,服務就真係100分。但我又唔覺隧道好闊,都是好快出咗。

升級  54.81%

二星會員

真報告   對上幾份  好似要吹到變紅牌咁

升級  19.63%

二星會員

波有多大?,C兄

升級  4.44%

二星會員

樓主中肯

升級  4.81%

二星會員

最少有D,可能E都會有