winning11

查看: 6297|回復: 10

[太 子] [kimberleycm93]【太子】返食爆乳貓貓·Cat

升級  11.11%

二星會員

[kimberleycm93]【太子】返食爆乳貓貓·Cat
http://sn11.cc/thread-2216251-1-1.html

返食報告

評分:9.0
相頭:8.0 (又真係有d似私煙BB嘅,不過當然Cat靚d後生d)
身材:9.0 (對奶大得好誇張,我覺得有G級,兩隻手都揸唔晒。身高161cm,微腩,整體身形標準)
服務:8.5 (玩得好激)

過程:1月7號,見貓貓上牌,咩都唔理即刻約咗先。見浪漫漪漪都有上牌,點知打咗40幾次電話,唔係線路繁忙就係打唔通,冇幾耐full鳩埋,算喇。今次係第N次搵貓貓。

一早有對方電話,好熟了,一見面就係吹水,入到沖涼,body水中簫就梗,可能谷咗幾日,吹吹下差d走火,佢都忍唔住笑。

抹乾身,攬攬先,咀咀,我地各自抽水,我揸佢波,佢幫我打飛機,硬晒。趴上床做背,條脷係咁奶,由頸奶到落patpat,對波係咁碌下碌下。拎轉身,貓貓玩得好肉緊下,係咁錫我胸啜我linlin,一路錫落去,專登奶我腰側等敏感位置。吹簫,又含又奶,冇叫停真係唔會停,見佢咁慾求不滿,我又借d機揸佢對波,好似拍緊A片咁。

1. 首先坐咗上嚟係咁un,視覺效果好正,佢一邊un,我一邊揸波,間中呻吟下,差d俾佢坐爆咁濟,忍住。

2. 轉男上,好似打樁機咁鋤,妹妹好濕,“衰人“,“屌死我喇“,“頂唔順喇“,我一邊屌一邊車,奶勻佢塊面、頸、耳仔,係咁揸波,兩隻手都揸唔晒,搓圓㩒扁。

3. 最後夾腸,我訓起張床,patpat翹高,long起佢大脾度,佢跪起度夾,我條撚俾佢對超級巨乳完全包圍住,夾住條撚係咁chok,好舒服,夾咗兩分鐘左右就射,射果刻超爽,射到成身都係精。

見仲有十五分鐘,沖完涼食返兩支事後煙,傾下計,上下網,直到響電話先走。

家用:390 (早餐價)

感受:不斷返食

足鐘:45分鐘,響電話先走

註:kimberleycm93-太子/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

是不是熟了才有這樣服務,同我很不同

升級  56.67%

一星會員

VIP會員2022

我試完全冇服務

升級  63.33%

一星會員

有性趣試

升級  66.67%

一星會員

今日試完,啲服務真係越來越HEA,可能真係人夾人

升級  1.48%

二星會員

冇期望就唔會有失望

升級  11.11%

二星會員

都係果句,我有嘅服務,你地未必有;同樣你地有嘅服務,我都未必有,有咪當bonus,冇咪算囉

我再強調,我所有報告都係個人真實經歷,絕無廣告成份

升級  33.33%

一星會員

每個人嘅緣份都唔同

升級  33.33%

一星會員

真係好大?

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝 Cat 的報告