winning11

查看: 8713|回復: 5

[雲 來] 首發:[manfung報告]【雲來】試試有冇咁好先·細細粒

升級  78.89%

二星會員

首發:[manfung報告]【雲來】試試有冇咁好先·細細粒
http://sn11.cc/thread-2216304-1-1.html

試試係咪好似評語講到咁好先

細細粒(新女):全新入行,甜美笑容,白滑肌膚,纖腰,天然D cup美乳,走肥無腩,指壓新人,歡迎調教

上星期試完車厘子之後, 今日見到佢上牌都想預約, 但係好快就見到FULL左, 有d失望, 但係見到有個新嘅名字細細粒, 咁就試下啦。

囡囡一入房, 樣貌可以接受, 有D 歲年痕跡, 但係一除衫就認知到乜野係廟細燈籠大, 人就細細粒, 手腳都好幼, 掛住個大波波! 囡囡都唔需要點破冰就攬攬鍚鍚, 算係熱情個隻, 有水簫, 沖完涼上床正面, 走做背同毒龍。吹個時冇齒感, 吹得唔錯, 好勤力地吹, 叫上套先至停。囡囡話等我嚟攪下你之後就騎左上嚟, 一路係上面搖, 視覺非常享受, 之後一路插又鍚下LIN, 嬌小嘅身軀比我攬住, 兩隻手揸住個PAT, 雙腳用力向上頂插左幾十下, 跟住就射晒出嚟了, 舒服的1Q。囡囡仲話可以嚟多次喎, 但年紀唔細, 唔夾硬嚟喇, 遲D有機會約多個鐘先慢慢嚟, 回唔切氣啊~~囡囡話初做咗兩日, 各位看官鍚住佢啊

囡囡個背好滑的, 但今日手腳冇咁滑, 傾開講可能係呢幾日多左開暖爐, 建議左佢聽日要用下凡士林或者LOTION塗下。訓左係床一齊休息左陣, 閒話家常, 新年前都會返工, 各位想試瘦底大波嘅話細細粒應該可以滿足你嘅要求, 細細粒仲會主動鍚下你架

相頭: 7.5/10 年齡唔太識睇, 但樣應該係順眼的, 多野講唔會悶
服務: 8.0/10 服務應該算係BB班, 但係唔叫停就吹不停, 同埋囡囡好有禮貌,小弟冇玩毒龍冇試車牌。服務勤力嘅囡囡值得被表揚
投入: 8.0/10 被坐爆, 感覺好舒服唔係打樁式咁坐, 好有GF Feel, 奈何小弟定力唔夠, 冇試下後推
身材: 8.0/10 應該15X, 手腳都幼, 全走肥, 囡囡都想PATPAT多D肉。手腳要保養下, 乾左冇咁滑。按比例嘅話對波真係好大, 好好肉, 好好揸。
足鐘: 足
返食: 正價, 喜歡瘦底大波嘅師兄應該會滿意, 約到可以返食

入房前好似見到車厘子, 啊~~晚晚睇電視都諗起佢, 要再約下佢喇。落樓前同哥哥隻傾左兩咀, 多謝推介

註:manfung報告-雲來/浪漫/三川/太子/京華/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  42.83%

三星會員

細細粒係寓娛樂於工作,佢話佢好鍾意做愛運動

升級  50%

一星會員

有大車就仲爽

升級  78.89%

二星會員

blueq 發表於 2023-1-17 01:55
細細粒係寓娛樂於工作,佢話佢好鍾意做愛運動

認同師兄所說

升級  42.83%

三星會員

camhungming8 發表於 2023-1-17 07:33
有大車就仲爽

有feel佢會開放車牌,不過都係果句,尊重囡囡不要強求。