winning11

查看: 7738|回復: 6

[鳳 城] [san88報告]【鳳城】有女人味·小倩

升級  51.85%

二星會員

[san88報告]【鳳城】有女人味·小倩
http://sn11.cc/thread-2218726-1-2.html

上次有幸在其他房見到小倩,今次就約佢試試,約好咗好快小倩就入嚟,同上次見一模一樣又幾靚女,有D女人味感覺好正,除咗衫我已經急不及待手多多揸吓波先,揸落又幾舒服,估計有35C大波波,淺啡晕,正,入去沖涼試車又OK,有水簫有磨棍超舒服,沖完涼出去先做背,再轉前面一嚟小倩又車你兩咀先錫你全身,感覺好正,佢吹簫時我手多多去摸西感覺已經濕濕地,咁就開始捽西叫我唔好指插,又問我乃唔乃西,通常主動問我乃唔乃我都唔乃,所以推咗,佢有佢吹我有我捽西,吹到咁上吓上套先坐蓮一路揸波一路俾佢騎,騎咗陣到我插佢一路車一路插真係爽到呢好快爆咗,本來想執多劑見時間無多就費時勉強自己,咁就攬住小倩吹吓水揸吓波到夠鐘。

註:san88報告-鳳城/三川/京華/金帝/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  53.33%

一星會員

多謝師兄分享

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  33.33%

一星會員

幾正咁喎, 撞到試下先.

升級  56.67%

一星會員

51193254 發表於 2023-3-1 19:45
年紀大約幾多啊…師兄

大約45+