winning11

查看: 9151|回復: 10

[鳳 城] [lovePinky報告]【鳳城】御姐感覺·濃濃

升級  5.56%

二星會員

[lovePinky報告]【鳳城】御姐感覺·濃濃
http://sn11.cc/thread-2220684-1-1.html

放假約左朋友未夠鐘係郎豪坊附近就上去鳳城輪牌,彈左兩個第三個入來見長頭髮身形幾靚就話ok,入到來笑住問佢叫咩名答我叫青青,接住入去洗白白,波推水簫有的,但我話出到去先玩,洗完抹乾淨上床訓係度囡囡就上來 ,由於小弟不好毒龍就飛左,吹功幾好唔叫唔停,到甘上下就叫停上套開波,女上騎功可以,再換多兩個姿勢無詐型幾好,最後狗仔搞掂,做完同囡囡傾一陣話睇你外表幾cool但入到來又幾好傾,囡囡就話其實我都唔cool呀我就話係囉,傾完就一齊入去沖身跟住著衫畀錢走人

家用: 460
感受: 囡囡做野勤力無偷懶,外型身形都幾好,會返食
足鐘: 足

註:鳳城青青已經改名為-濃濃 *2023-10-24
註:lovepinky報告-鳳城/三川
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  86.3%

二星會員

機械式服務

升級  46.67%

一星會員

最中伏就係呢個 成隻死魚咁 試過就知!

升級  33.33%

一星會員

試試

升級  5.56%

二星會員

我做無呢啲,全程有互動,有講有笑

升級  10.37%

二星會員

青青接近170, B堅波, 有點肌肉, 但過份瘦, 服務OK但公或化, 40+;
自動食煙, 呢下衰

升級  56.67%

一星會員

試咗,冇師兄講到咁,完全唔會返食,跌錢

升級  66.67%

一星會員

試咗,的確如各位師兄所講,高係高,腳長係腳長,但非常機械公式化,舌頭打轉錫兩點,全程均速轉動,冇快慢,冇挑逗,叫聲全程都係一個節奏,「吳乞吳,停,吳乞吳,停」,心諗唔通AI性愛機械人科技已經咁進步了?究竟哩個係真人定機械人?

見錫lin錫到有啲悶,叫囡囡瞓低等我服侍番佢,囡囡全身夾實伸直,好似準備滑水梯咁,錫到肚臍講一聲「唔奶西」,明白了,原來夾實雙腿為左唔比人奶。咁我只好瞓番低,等囡囡繼續衡速錫lin吳乞吳,最尾我自己睇片打出嚟算了。

或者我唔夠靚仔,又或者囡囡當日不在狀態,但一定嘅係,冇下次。

等待驗證會員

玩少個