winning11

查看: 2489|回復: 3

[迎 海] [happy2000]【迎海】必食卡娃伊靚妹·18號

升級  17.12%

四星級會員

見brother有講迎海18號
即刻去試下
時間係星期二晚假期前
擒日要去做清明節嘅嘢今日先講下佢
不過而家諗起都有啲硬硬哋
條女後生靚樣有身材cutie又kawaii卡娃伊
極品一件

先揼咗個齋姑先
重炮位準手指手踭咪落嚟啲位勁舒服
沿住啲筋位無用死力落手啲位啱啱好
膊頭手臂雞翼位腰位好妥當貼服
再企上嚟踩背再用青瓜味的膏同油嚟推
都好好傾而且佢話踩到我個背紅紅哋
都好用力好舒服要讚

轉頭呢位18號妹妹就入嚟做主菜環節
廣東話靚妹仔睇佢都係24-25歲款頭
入房望望佢有笑容唔怕醜唔扮高竇
本身齋姑已經用熱毛巾同我抹背
不過18妹再做相同動作
唔係話佢潔癖而係乾淨啲衛生啲啫
轉頭佢咪一樣用油搞我三角位
但首先都係同我走油掃頸掃背掃腳掃腰同三角位前前後後
好似彈琴咁嘅手勢又幾好Feel喎
落油就集中咗三角位前後
跟住就趴落嚟玩body
咦..原來佢已經解衣不過我背對住佢睇唔到添
就享受住先囉
佢係嗰種好小鳥依人式瞓落嚟
轉過嚟終於睇到佢副架生
皮膚滑靚樣咪咪竹筍型合佢身形
最重要係唔深色
忍唔住當然係要品嚐下味道啦
佢都品嚐番我頸耳linlin大髀肚同底部然後就成支食晒
既然佢咁小鳥依人我都小鳥醫人填飽佢
更正番本來我係小鳥而家變成大鳥啦俾18妹咁搞法
不過策騎嗰個係18妹先喎
佢輕盈身形坐上嚟唔覺重
我都未手指活動但都覺得佢濕氣好重
梗係唔係而家潮濕天氣而係天然濕
而且都窄好緊果然係後生女
佢搖咗五分鐘左右就到我醫醫佢身體
填飽佢個空間同空虛俾佢試下真男人
玩足五六招而個人覺得佢身形同樣都索過素海霖囉
而且叫聲都甜啲18妹甚至仲後生過素海霖
呢次女程超級滿足
810港紙做家用簡直係超值

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

我都去過一次迎海。但房內好黑。其實咩睇唔清楚。但我上次去試咗個碌令。真陀地,純正廣東話。呢樣就真。

升級  17.12%

四星級會員

硬過頭 發表於 2023-4-9 15:01
我都去過一次迎海。但房內好黑。其實咩睇唔清楚。但我上次去試咗個碌令。真陀地,純正廣東話。呢樣就真。 ...

仲有無其他女試過呢