winning11

查看: 5583|回復: 9

[雲 來] [Kam1971報告]【雲來】啱玩好服務的婦人Feel·希兒

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【雲來】啱玩好服務的婦人Feel·希兒
http://sn11.cc/thread-2221108-1-1.html

好耐冇出報告,因為好耐冇出去玩,難得尋日撞到有空檔,想試試新囡,睇中希兒,即刻預約,過程順利,準時到達入房等囡囡。

年齡:估計40+
樣貌:長髮,完全素顏,有歲月痕跡,但順眼的,望落唔似師兄之前講嘅老闆娘Feel,個人感覺似隔離屋會撞到,唔多嘢講、但又唔係cool嗰種嘅婦人Feel。
身材:約165cm高,少腩,不肥不瘦,可能身長同腿比例各佔1/2,所以望落唔係長腿形嗰隻,小腿略粗,細暈,深啡色大粒圓Lin的,幾好啜,波波估計34B-C之間,肉地偏淋但仍有少少彈性,所以未致於墜,有揸手感覺但就睇師兄喜好,pat pat稍嫌唔夠豐滿。
皮膚:唔算白浮,但都幾滑手
毒龍:小弟唔太好,主動skip,冇問囡囡有冇提供

過程:囡囡入到房主動有笑容打招呼,大家各自解甲,光脫脫入沖涼房前,囡囡我伸手輕揸小弟弟,我當然要還拖,揸返囡囡pat pat之餘,即刻尾隨入沖涼房,入到沖涼房,稍為淋水,希兒立即主動攪住大車我,大車途中再套弄小弟弟,我都唔放過揸波、摸pat、掃背、頸嘅機會,大家都幾好Feel,囡囡已經投入晒,合晒眼享受,大車到好似唔想放口咁,係咁大大力用條脷撩我條脷,不捨不捨都要停,開始侍浴,沖洗算細心,跟手BM住又大車,下面小妹妹不停磨我枝鐵火棍,磨完一大輪,再做埋水簫,跟手乾身出去上床再玩,出到去希兒幫我吹簫,奶蛋蛋,奶棍身,好溫柔、好舒服,再慢慢吞晒成條棍入口中,棍身喺囡囡口中,Feel到條脷不斷轉圈又完全齒感,間中發出雪雪聲嘅食嘢聲,身體、耳朵同時受到刺激,囡囡奶棍同蛋蛋嘅時候,又不時會望住交眼神俾我,跟著叫囡囡轉69,小妹妹毛髮呈倒三角形,乾淨冇味,互相享受一輪之後,囡囡主動起身幫我上套,慢慢用小妹妹吞噬我枝鐵火棍,女上時囡囡身體稍微向前俾對波波我又奶、又啜、又揸一輪,中間又大車吓我,咁上下就坐起身對望住再車,下面冇停咁抽插,玩咗一輪,雙腿夾緊我冇分體轉男上,車住插,又玩吓M腳、掛鼓、狗仔式、半邊燒鵝脾揸住pat pat同波波插,最後抬起希兒半邊腿側吊猛插,終於爆精完事,同時感覺到囡囡嘅淫液流滿大脾,清理完,囡囡主動攬住瞓低休息、傾偈,但冇耐好快就響鐘。

總結:囡囡服務態度好好,高度配合,做愛感覺同叫聲都好投入、自然,雖然樣貌、身形唔係我最喜愛類型,係一個唔錯做愛好對手,幾好玩,$460唔會跌錢,唔好意思,報告有d長,多謝收睇,純粹個人感覺分享,不喜勿插。

註:Kam1971報告-雲來/鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  72.22%

二星會員

正呀 弓喜食到好野  我覺得佢老闆娘Feel係因為佢夠高同見佢會戴眼鏡 成個女強人咁

VIP五星會員

VIP會員2023

凌晨王 發表於 2023-4-14 00:56
正呀 弓喜食到好野  我覺得佢老闆娘Feel係因為佢夠高同見佢會戴眼鏡 成個女強人咁 ...

嗰日囡囡造型冇帶眼鏡喎,休息咗一陣,囡囡想撩我執多劑,可惜已經夠鐘。

客戶代理會員

多謝哥哥的報告

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  54.08%

三星會員

正體上可以食用、有否煙味?多謝C兄報告

升級  0.08%

三星會員

唔,明天放假去試下

VIP五星會員

VIP會員2023

paul199 發表於 2023-4-18 07:03
正體上可以食用、有否煙味?多謝C兄報告

我個人唔食煙的,唔多覺囡囡有煙味

升級  54.08%