winning11

查看: 8835|回復: 16

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】估你唔到·煊煊

升級  19.93%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】估你唔到·煊煊
http://sn11.cc/thread-2221531-1-2.html

今日試完Lily出房後見到新囡煊煊,後生靚女身形又好,於是小弟急不及待馬上下半埸!
入房打個招呼後,就倾左幾句。

我:你今日第一日返工呀!惯唔惯呀!
囡囡:都可以啦!今日做咗3個客,呢度D客人都幾斯文,都幾好!
我:咁你之前做咩工架!
囡囡:我之前做醫護架,不過得果萬幾蚊唔夠洗,所以嚟做指壓囉!
我新來架咩都唔識,唔好見怪呀!
係喎!唔記得報鐘添!
我:今次小琪帶你入房唔使報鐘喇!不過記得下次要報鐘呀!

倾完之後就解甲入去冲凉,冲凉時我上前攬住佢,佢左閃右避表演得怕怕醜醜,於是我叫佢放鬆D唔使驚唔好緊張,然後渣完皂液我從後攬住佢係咁磨,囡囡亦好識做同我撚雀,然后同我做水簫,到乾身出去囡囡同我抹身,我同佢講,你新來做好多客人都唔鍾意比毛巾店到細佬,所以都係我自已抹可以了。乾身上床囡囡從藍色的小筲箕中拎個套掟去床上,我同佢講,D套随手可以拎到唔使掟上床,比我感覺佢真係新做咩都唔識,然后開始同我锡lin,锡完後我男下攬住佢感受一下囡囡嘅肉感身軀,佢嘅身形厚肉波又夠大真係好好攬,攬左一陣我叫佢同我吹,佢吹得都好舒服,吹到我硬Q晒就即刻上套男上插入,初入果下非常緊窄,周感勁好,好有新做囡囡嘅感覺。男上抽插左一輪就轉女上,女上騎功勤力,但有撞骨感覺,於是再轉企床则,我一路抽插,一路锡波,囡囡話我锡得好舒服叫我唔好停,於是我继續一边锡波一边抽插,插左百幾下後,囡囡個樣抽畜左幾下(但我感受唔到有陰道痙攣),囡囡話來左高潮,好舒服,之後大家在高潮下完事。

完事後,同我我冲凉還有事後水中簫,真係從未遇過!冲完凉後,大家倾左陣就响鐘出房。

年齡:目測約二尾
樣貌:7.2/10後生順眼靚女
身材:約5尺6寸高,有肉唔肥小腩身形,約35C浅色水袋中暈中提,皮膚算白滑!
侍浴:乾淨細心,波D水簫做足,囡囡從後攬往客人撚雀,溫柔舒服
前奏:漫遊技巧ok,吹奏舒服,唔叫唔停!
埋牙:男上插入周感窄,轉女上撞骨,於是再轉企床則,囡囡表情肉緊高漲,高潮時交足戲,職業道德滿分!
感覺:事後想起佢係浪漫瑩瑩,我車佢嘅時候,佢仲話啱啱來做好唔惯,下次搵佢先車咁話喎!我諗返起都有D好笑!哈哈
優點:後生順眼身材goodFit,演技精湛,肉緊投入!
缺點:比佢呃得好開心!
總結:囡囡後生順眼靚女身材好,適合喜歡,後生賢淑人妻Feel嘅師兄,返食指數70%
後記:完事出房小琪問我囡囡得唔得,我答:新囡來講怕怕醜醜大波周感又窄,我讚不絕口話好正勁惦,完事落樓後,我諗諗下好似有D面善响邊度做過佢,我諗左一陣......吖!突然諗返起,係喇,佢係浪漫瑩瑩!舊囡當新囡仲要咁好戲比佢呃到,今次真係係老貓燒鬚。
雖然事後先發覺佢係浪漫瑩瑩,但佢嘅演技一流,加上服務用心到位,就算比人呃,都覺得好開心,哈哈!

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

個名點讀嫁,想約都up唔出

升級  2.96%

二星會員

圈圈

升級  33.33%

一星會員

sam月日 發表於 2023-4-20 00:23
圈圈

哦 唔該

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  0.74%

二星會員

大S兄, 睇完我都覺得好開心 支持. 不過, 新浪漫瑩瑩, 以前試過, 5多啱我, 謝謝

等待驗證會員

真係估你唔到

升級  60%

一星會員

好在有師兄身先士卒
瑩瑩不是賣T

升級  93.33%

一星會員

師兄,我都幫襯咗瑩瑩幾年,
佢喺上年有段時間真係冇做去咗做醫護
都未算係呃你,

全靠你這個報告,我先知道佢由新浪漫轉咗過嚟雲來

謝謝你,師兄

升級  0.37%

二星會員

唔講真係唔知佢走左去雲來

升級  33.33%

一星會員

black06 發表於 2023-4-24 02:05
大S兄, 睇完我都覺得好開心 支持. 不過, 新浪漫瑩瑩, 以前試過, 5多啱我, 謝謝 ...

唔得嘅咩?

升級  0.74%

二星會員

以前寫過報告, 有興趣可以去望下

升級  19.93%

五星級會員

black06 發表於 2023-4-24 02:05
大S兄, 睇完我都覺得好開心 支持. 不過, 新浪漫瑩瑩, 以前試過, 5多啱我, 謝謝 ...

多謝師兄的支持!

升級  19.93%

五星級會員

888samsamsam 發表於 2023-4-25 19:25
師兄,我都幫襯咗瑩瑩幾年,
佢喺上年有段時間真係冇做去咗做醫護
都未算係呃你,

瑩瑩我之前响浪漫有做過佢亦出過佢報告!
我話佢呃我的意思不是佢做医護,而是佢話自已新做。
新囡舊囡都不是問題,反而佢出色演技令我感到非常開心,增添更多樂趣!哈哈!

升級  19.93%

五星級會員

我覺得幾好

升級  93.33%

一星會員

大S36D 發表於 2023-4-26 20:58
瑩瑩我之前响浪漫有做過佢亦出過佢報告!
我話佢呃我的意思不是佢做医護,而是佢話自已新做。
新囡舊囡都 ...

師兄報告中肯,
好多時跟師兄報告搵食