winning11

查看: 5386|回復: 3

[怡春苑] [飛龍仔報告]【怡春苑】全新下海靚波走肥·Baby (有圖)

升級  80.74%

二星會員

怡春苑 Baby (winning11圖片 嚴禁轉載)

[飛龍仔報告]【怡春苑】全新下海靚波走肥·Baby (有圖)
http://sn11.cc/thread-2223056-1-1.html
註:Baby 通常返 10:00-20:00 / 161cm

有圖有真相

今日試咗新女Baby,年約三中長髮斯文,樣順眼但原來身材火爆,5尺5左右高,手長腳長走肥靚絕身材,入房後一除就知皮膚又白又嫩,加上全新下海未做過呢行,可以俾我地慢慢調教,但個整體流程好好順暢, 唔會有野做漏,算聽教聽話類型。

仲有嘅就係佢嘅技術原來都唔錯,吹簫技巧新人來說令人驚艷,而且新做嘅鮑魚好新鮮,肉質鮮甜彈牙,波型更係唔錯,手感好滑好勁!估計34D靚波型真波好夠揸手,一揸就愛不釋手。最重要係床上表現好投入,反應好真實,插住好想要唔叫停唔識停,鮑汁足周感窄!我由細車考到中車,食到隱藏好野好開心,唯一Baby比較害羞,唔係好識同客人破冰,大家要主動同佢傾偈,仲有全日特價可以試多幾次!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:飛龍仔報告-怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

VIP五星會員

VIP會員2024

新囡囡可試,good

升級  60%

一星會員

會唔會試埋個新入行囡囡蘇菲?

升級  33.33%

一星會員

樣身材,服務碓係OK嘅 . 但自從上次趕時間後,都不再搵佢LU.