winning11

查看: 5634|回復: 4

[三 川] [cary7報告]【三川】返食更勤力·嘉欣 (有圖)

升級  9.5%

三星會員

三川 嘉欣 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[cary7報告]【三川】返食更勤力·嘉欣 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2226413-1-1.html
註:嘉欣 通常返 10:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

囡囡: 嘉欣
樣貌: 8/10 長髮中肥,下巴尖尖溫柔少婦
身材: 8/10 肥得黎可接受,有波有籮,但皮膚唔算白滑
波路: 9/10 G奶大lin頭
腿形: 6/10 少粗又短,但腳趾keep到幾靚
周感: 8/10 窄無味黑鮑,毛髮適中,少收音
過程:

對嘉欣念念不忘下,再約一戰仲係無交行貨,唔會恃熟賣熟抵讚,而且見佢技巧仲進步左。囡囡入嚟仲係好好笑容,今次無扎頭髮更顯女人味,佢仲記得我,因為我瀨功超卓,唔使熱身,快快脆入去沖涼,繼續有前後磨,從後磨時雙手托住佢胸,感覺佢波底無之前咁揩了,水簫仲進步左,吸啜力強勁加不斷搖頭,少啲定力實好快比佢KO,上床繼續冰火毒,仲要比上次鑽深左,毫不吝嗇嘅踢法尤如中場不停跑動,令小弟更欽敬佢如此落力,反轉急不及待69品嘗,大家都有種想儘量滿足大家嘅慾望,當我成塊面都係西水嘅時候,嘉欣話頂唔順,佢都係鍾意訓喺度比我服侍佢,咁我唯有轉返男上出絕招啦,然後佢幫我戴套時,我借啲意磨下佢鮑邊,佢都唔抗拒又係抵讚,插入嗰下真係好窄,大家都好肉緊地攬實派彩,期間有碰碰車但嘉欣堅守防綫,咁我都唔強人所難,因為比佢攬實再收音咁出已經好滿足了。

服務: 8/10 夠勤力,比心機做無交行貨
投入: 9/10 大家都好肉緊
足鐘: 好足,兩次搵佢都係拍門先沖涼
返食: 410,必返食,有咁殷勤嘅服務去邊搵,囡囡嘅波波加上服務態度,足以令人包容佢其他硬件上的任何缺點。

註:cary7報告-三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/翡翠/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊