winning11

查看: 7254|回復: 4

[美 妙] [super42報告]【美妙】米雪

升級  28.15%

二星會員

[super42報告]【美妙】米雪
http://sn11.cc/thread-2228934-1-1.html

去大角咀做嘢行到身水身汗經過美妙醒起原來我從來無幫趁過。好,就一探虛實。

Walk-in 即有房,招呼有禮貌。加分。
好快就有囡囡敲門,第一、二個都唔合眼緣,到第三個就係米雪。

相頭:一般可接受
年紀:4中至尾
身形:有肉小肥,中腩,B尾C頭粉紅的(加分)
服務:中上

入房後攬攬抱抱加碰碰車然後各自解甲,囡囡有主動幫手掛衫。冲凉溫柔仔細,有波地、磨棍、水簫(簫技出色)。乾身上床有問我要唔要獨獨我話唔使,佢就錫匀我全身錫咗好耐先開始吹,簫功真係一流幾次都去到就爆就改啜波子,爽到飛起就直接叫佢吹爆。去到最後關頭輕輕撳住佢個頭,跟住輕微做抽插動作,然後噴射⋯爽到不能形容,發射完囡囡無離口係咁又啜又Lam直到開始進入聖人模式先放口(又加分)。
最後仲有少少時間幫我按摩咗一陣先冲身走人。

總結,年齡、相頭、身形真係好一般,但係態度同服務真係無得輸,一定會再去試埋佢其他方面嘅功夫。

註:super42報告-美妙/鳳城/三川/京華/怡春/多港/來閣/金帝/春秋
superadmin

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝米雪報告!!
謝謝super42兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  7.04%

二星會員

要試下

升級  28.15%

二星會員

koojason 發表於 2023-7-12 04:06
要試下

如是口爆愛好者,建議一試

升級  7.04%

二星會員

super42 發表於 2023-7-12 10:12
如是口爆愛好者,建議一試