winning11

查看: 6199|回復: 8

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】Pink Lin絕配一字飽·小櫻桃

升級  60.75%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】Pink Lin絕配一字飽·小櫻桃
http://sn11.cc/thread-2229109-1-1.html

留意咗一輪,怡春又多一位小字輩囡囡叫小櫻桃,今日終於有時間約炮,就打去試試。

官方介紹︰新女速遞 小櫻桃 (全新入行,後生清純氣質靚女,笑容甜美,有34C,雪白皮膚,紅粉色pink,歡迎預約!)

年紀︰三十頭
外貌︰面圓圓,斯斯文文,皮膚白淨
身材︰5呎3左右,圓潤有肉地,34C真波Pink Lin仲要大釘
服務︰新手入行,態度好肯學肯做

入到房,小櫻桃著住短裙仔,黑背心露出事業線,仲有副四四方方眼鏡,標準眼鏡娘,幾有Feel。跟怡春其他小字輩囡囡唔同,小櫻桃有啲肉地,身形圓潤有腩,愛走肥的師兄未必啱。就連佢自己都自嘲一番,你叫我「小肥妹」啦,可見性格開朗親切。

入到沖涼房,囡囡話自己新入行,返咗十日工左右,有咩唔識就提點下。咁虛心搞到我老師上身,都畀心機同佢逐樣調校。先試水簫,的確單一咗啲,亦未夠深喉,於是叫囡囡試下含住龜頭用脷打圈,再慢慢含深啲,即學即上手,滿足感MAX!

然後乾身上床,眼見一對Pink Lin大釘波,真係咩都唔玩,先嚟個洗面奶,再啜下Lin頭,大釘好啜之餘敏感度十足,用牙輕輕磨Lin頭囡囡已經叫晒,好投入。囡囡新入行,重口味的毒龍、口爆暫時未接受到,所以歎多陣簫就上套埋牙。

入窿前檢查下,有驚喜發現,係一字鮑,仲要冇黑邊,周邊都清潔白淨,中間粉嫩滴水,加上小櫻桃天生小毛近乎白虎,原隻鮑鮑一覽無遺。問准下可以食鮑,唔食由自可,一食鮑邊囡囡已經典下典下,再啜埋豆豆,雙手仲立即捉實我,勁敏感超好反應。

成隻鮮飽都濕晒,一插入仲Feel到溫暖無比,而且周感窄,真係插出鮮嫩感覺,而正當我享受抽插中,囡囡雙腳用力箝實我屁股,原來囡囡鍾意密密Un多過密密抽,於是我都轉用密密Un迎戰,本來想試埋圓股推車,不過因為囡囡小得好肉緊,一直都攬到我實一實,仲送埋大車,最後邊車邊插下派貨完場,最後仲Feel到收陰功揸埋最後一滴畀佢。

總結︰小櫻桃新手認可,技術上有待改進同學習,但一對Pink Lin配一線飽,真係雙重可遇不可求,加上皮膚又白又滑,係媲美廿幾歲妹妹仔質素。或者有師兄唔喜肥妹仔,呢樣好睇大家喜好,但個人就覺得物超所值,值得推介。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.37%

二星會員

有冇貼身服務

升級  60.75%

三星會員

ed196981 發表於 2023-7-14 13:53
有冇貼身服務

呢個場冇架喎

升級  53.5%

三星會員

一線鮑正喎,又夠窄

升級  57.25%

三星會員

一仔包,正

升級  53.33%

一星會員

PINK LIN 一字鮑, 已經硬晒.

升級  43.33%

一星會員

密密

升級  43.33%

一星會員

un正喎