winning11

查看: 7491|回復: 5

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】Z

升級  19.8%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】Z
http://sn11.cc/thread-2231044-1-2.html

前二日上網見到雲來嚟左位新囡Z,簡介寫:指壓頂級相頭,後生靚女,短髮野性,高173,有台型,誘人長腿,竹筍波,絕對走肥無腩,甜美笑容,指壓新人,值得一試。見簡介寫到咁吸引,小弟當然唔執輸啦,只可惜當日約滿食唔到,第二日又冇返,唯有放棄,今日見到amy有返於是約左,到了四點幾見Z上牌,於是即刻打去改約Z,鐘房回應:哥哥你臨時改約我地好難做喎!見仲有一個鐘既時間,今次就算啦!比你轉約,但係冇下次架!

囡囡:Z
年齡:目測約三中
樣貌:7.5/10绿金短髮,順眼靚女,感覺有D似鄭秀雯
身材:約1米7高,瘦身走肥無腩身形,長腿有腰,約34大B淺啡細暈中提,皮膚偏黄算滑。
侍浴:一路侍浴一路吹水,不用破冰,非常健談。由於囡囡身形高挑,細粒的小弟,從後擁抱JJ只能掂到囡囡的大比罅,囡囡便配合小弟踎低起身扭動patpat磨我JJ,期間有講有笑,囡囡好識帶動氣氛。
前奏:乾身上床,囡囡一边輕舐我lin,一边用手輕R我身,令我又酸又痕又興奮非常過癮,然后同我吹奏,佢既吹功非常了得,边吹边舐棍頭,令我非常酸軟,見囡囡吹到有D攰,我就叫囡囡訓响度,囡囡話伸過懒腰先,伸完懶腰就則身背向住我,我便托高佢隻腳同佢食鮑,然后叫囡囡同我磨棍,囡囡坐上來在棍身前后磨,過程中沒有掂到棍頭,令我非常吊引,於是叫囡囡同我上套。
車牌:考到小車牌
埋牙:上套女上背向剩騎坐住360度不停搖磨,周感窄之餘,還感受到洞内嫩肉磨擦棍頭帶來剌激快感,搖磨十幾圈後,我便強忍不住,於是缓慢轉位男上稍作缓冲,男上抽插一輪再轉企床則抽插百幾下完事。
優點:健談,有台型,有功架,吹功好
缺點:有煙味

總結:囡囡健談有功架態度好,適合喜歡瘦身高挑長腿既師兄,返食指數75%

後記:指壓除了食服務之外,前枱待客把關都好重要,我上過雲來都有十幾次,小琪小婷每次都好好客,每位員工都笑容滿面,令我每次上去都有賓至如歸既感覺,加上今次我臨時轉約都肯為客人安排,雲來以客為先服務態度,是值得小弟支持的。

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  16.42%

三星會員

我覺得 小琪 好正!係靚熟女!

等待驗證會員

prada2046 發表於 2023-8-3 17:19
我覺得 小琪 好正!係靚熟女!

崔智友  像嗎?小荃靚DD

升級  16.42%

三星會員

完美一天 發表於 2023-8-3 19:19
崔智友  像嗎?小荃靚DD

小琪啱我多d