winning11

查看: 5495|回復: 8

[怡春苑] [mike240681]【怡春苑】新奶·小星星 (有圖)

升級  37.41%

二星會員

怡春苑 小星星 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mike240681]【怡春苑】新奶·小星星 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2231745-1-2.html
註:小星星 通常返 15:00-02:00 / 150cm

有圖有真相

見到怡春有新女 - 小星星,個官方介紹完全係我杯茶,即刻打電話預約。

官方介紹:新女速遞 小星星(全新入行,90後瘦底,清純氣質美女,笑容甜美,有36D,全新嘅視覺享受!必爆之選!)

個人評分(個人感覺,不喜勿插)
樣貌:9/10,有化妝,鼻高高,感覺似3頭至3中。
身材:9/10,矮,最多只有155,有對D奶,細的,少少腩,但是屬於有腰型的。有奶就是娘,完全係我杯茶。
服務:6/10,無獨龍、69,侍浴時水簫BM都不錯,因為樣貌同對奶都啱我,但怡春的沖涼房太細,我叫停佢,出去至慢慢玩。

一早預約好,收工上去怡春苑,小星星一開門,我都呆滯左一陣,樣貌係我杯茶,我唔敢講好靚,但在指壓界應該算中上級。雖然矮,但樣貌後生、有化妝,仲要著住緊身學生水手裝,而且把聲又好少女的高音(唔知係唔係專登變聲),對D奶想爆衫咁,搞到我直頭好似龍少咁:我要初戀呀。
同囡囡傾左幾句,佢話見我呆左,以為我想彈鐘,咁我都話返佢知,只係我好耐無見過咁靚的女仔。

囡囡一除衫,對奶就彈左出黎,忍唔住抽下水,幾好手感,之後沖涼,都有齊水簫BM,但因為沖涼房太細,都係叫停,出去至玩。
上床我瞓低,同囡囡講我唔好獨,跟住佢笑住撒嬌咁話:我都唔會做。然後佢就立刻進攻小弟弟,連袋袋都照顧埋,雖然口技不算高,有齒感,但望住個靚樣同佢烏低身果對奶,真係好想就咁在口內投降,但係自己知道宜家呢個年紀較難連續征戰,都係叫停。
跟住我反客為主,反身擒住囡囡,口就先攻D奶,對手就不停在囡囡身上掃蕩,撩到佢扭身扭勢,就去考牌,考到重車,然後慢慢想錫落去,囡囡就話唔好,ok,尊重囡囡,改返重車,手口滿足後,就輪到細佬,上套,男上、女上、再轉返男上,最後繳械投降時囡囡對腳夾到實,咁我就唔離開住,車多陣。
車多一兩分鐘,就去沖涼,期間就聽到敲門聲,快樂嘅時間真係過得特別快。

總括而言,小星星樣貌算中上,有奶有腰pat有肉但小腩,服務就無毒無食撻,其他都算應有儘有,但服務方面仍有待開發。
我就會定期返食。

註:mike240681-怡春/金帝/春秋/美妙/鳳城/三川/太子/京華
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  24.44%

二星會員

Very nice little star report.

升級  62.08%

四星級會員

我覺得小星星似林夏薇!

升級  43.33%

一星會員

冇食撻,冇興趣了

升級  62.08%

四星級會員

師兄咁重口味?個個女都要食撻?咁如果相頭差但有撻食你就有興趣?

升級  37.41%

二星會員

大鳥哥 發表於 2023-8-11 17:35
我覺得小星星似林夏薇!

俾師兄咁講一講,諗返起,又真係有幾分似林夏薇

升級  33.33%

一星會員

聽你咁講算不錯了。

升級  33.33%

一星會員

c兄,想問下小星星可2q嗎