winning11

查看: 4150|回復: 5

[春 秋] [kamille報告]【春秋】美魔女·Coffee (有圖)

升級  66.67%

二星會員

春秋 Coffee (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kamille報告]【春秋】美魔女·Coffee (有圖)
http://sn11.cc/thread-2234849-1-2.html
註:Coffee 通常返 10:00-20:00 / 165cm

有圖有真相

放假好耐無食過早餐,出去春秋食個靚早餐
嘆杯靚咖啡,話說一直都想飲呢杯啡,可惜夾唔啱時間
一打去就有空,當然即上
對囡囡相頭有d期望,一開門無令我失望,果然唔差

相頭: 7.5/10 約3尾左右感覺上有d似浪漫靚靚果種Feel,靚得來有女人味,近睇個樣都幾標緻,後生應該幾靚女
身材: 8.0/10 瘦身材,B-C波有墊野但唔係石頭波
周感: 8.5/10 算幾窄下,還仲有收音機夾下夾下
服務: 8.0/10 我個人走毒,吹功一般,肯比心機騎,唔會趕時間收工
返食: 8.0/10 春秋黎講算叫唔錯嘅選擇,鍾意有女人味美魔女Feel可以一試,早餐價性價比ok

註:kamille報告-春秋/雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/金帝
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  33.33%

一星會員

謝謝分享,有機會排下希望得

升級  33.33%

一星會員

不錯,有小車,吹得c服,口爆埋力都慳返!

升級  33.33%

一星會員

gono193 發表於 2023-10-1 10:22
不錯,有小車,吹得c服,口爆埋力都慳返!

係,Coffee算係有半相頭半服務型,所以都唔錯

升級  57.78%

二星會員

美魔女係形容有返咁上下年紀嘅女人, 定係你用錯詞語

升級  43.33%

一星會員

918503 發表於 2023-10-7 00:12
美魔女係形容有返咁上下年紀嘅女人, 定係你用錯詞語

可以,不錯可試