winning11

查看: 5359|回復: 8

[怡春苑] [Callurbest]【怡春苑】腸不離口·蘇菲

升級  1.11%

二星會員

[Callurbest]【怡春苑】腸不離口·蘇菲
http://sn11.cc/thread-2235519-1-1.html

早前試過JoJo隻大乳牛,就繼續搵翻有Cup數的囡囡做目標,今次到新女蘇菲。

入房等左陣就囡囡到,緊身裙矮小順眼馬尾師奶樣,目測三尾左右,微腩,互相幫對手除衫。廣告寫38D,但手搓就36C左右,墮奶細餅,都可一戰(一向廣告信一半就無錯)

沖身前床邊抽水試車,有碰碰車、洗面奶。

沖身Body、水簫正路野,入去沖身講左谷左成個星期好易走火,囡囡就話無所謂,心諗咁就試下吹唔吹得爆;過程吹左都算耐,比平時多一倍時間,但囡囡唔知係嘴細定就住就住,無支放入口,結果都係吹唔爆(不過囡囡的耐心程度值得一讚)。途中沖身時試食鮑,發現囡囡都開始濕就直接口活,最後中車住出床干身。

出去乾身正事,body 奶全身,再繼續吹,不過都未吹得爆,谷得太耐唔想等之後直接過膠,女上過程無特別,唯一好處係一路車一路插,換左兩三個姿勢心諗太耐無試口爆就示意囡囡側身吹,尾段終於放晒成支細佬入口,囡囡吹功無齒感,不過有待加強,最後成功口爆+黃金三秒。
正事完囡囡幫手按腰,力水唔錯,仲教我點拉根。

總結嚟講不過不失,純粹胸奴人waiting List 。

相頭:★★★☆☆(三尾無特別)
身材:★★★☆☆(墮奶扣少少分)
技術:★★★☆☆(嘯功有待加強)
服務:★★★★☆(耐心吹抵讚)

返食:★★☆☆☆(暫時Waiting List太長,不考慮)

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:Callurbest-怡春/春秋/美妙/浪漫/三川/京華
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

等待驗證會員

腸不離口·蘇菲

非常之好!

升級  73.33%

一星會員

一些基本的都有, 只是無獨龍及69吧, 如果唔介意個胸的話, 佢是一個十分勤力的技師.

升級  1.11%

二星會員

久久 發表於 2023-9-22 11:14
一些基本的都有, 只是無獨龍及69吧, 如果唔介意個胸的話, 佢是一個十分勤力的技師. ...

佢真心勤力,耐性好,吹極都唔爆都無黑面

我就本身飛獨,69睇人,所以今次合格

升級  60.5%

三星會員

久久 發表於 2023-9-22 11:14
一些基本的都有, 只是無獨龍及69吧, 如果唔介意個胸的話, 佢是一個十分勤力的技師. ...

最近幫襯已經有69,係咪佢自我增值咗

升級  73.33%

一星會員

陳震男 發表於 2023-9-23 03:00
最近幫襯已經有69,係咪佢自我增值咗

可能系都唔定, 值得加許.

升級  20%

三星會員

仲以為佢吹足一粒鐘

升級  35.42%

三星會員

怡春仲有幾件聲稱係乳牛,有無試過其他乳牛級囡囡?