winning11

查看: 4884|回復: 7

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】青春一線囡囡·小甜甜

升級  60.5%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】青春一線囡囡·小甜甜
http://sn11.cc/thread-2236288-1-1.html

又係要試下怡春啲小字輩囡囡係咪咁好小,新嚟有小琪琪同小甜甜,命運交託畀祖兒姐發板,結果先試甜甜

官方介紹︰二十出頭,全新入行,清純氣質美女,笑容甜美, 瘦身,有34 C,速約!必爆之選!)

年紀︰的確係廿歲女樣子,入到房已跳跳紮
樣貌︰未算入到相頭組質素,但嗰份青春氣息就係滿滿的
身材︰150左右高,瘦底B仔波,的的適適幾可愛
服務︰後生女都係基本服務為主,可以一讚口簫幾唔錯,態度亦一流

囡囡一入房門,超短迷你裙,已經見到個神秘小三角,平時喺街見到已經好興奮,今次見到仲唔即刻伸手入去摸下,囡囡又非常配合,不動搖動身體引誘你,隔住條底褲仔磨棍,小弟都立即加快進程,幫佢解扣畀佢對波透下氣,B仔波軟綿綿,淺色中暈啡Lin頭。

入到沖涼,發現囡囡真係好細粒,差不多一隻手臂攬得晒,一隻手搓得勻兩邊,呢種的適身形令我諗起好耐冇見嘅玲瓏。囡囡新入行,沖涼手勢快手快腳,玩body都係滑嚟滑去,我話大把時間唔使急,慢慢嚟仲好情調,囡囡聽教一點就明,節奏慢番落嚟。

乾身上床,波波做背,再錫全身,冇毒龍提供,咁就索性快啲玩前面。囡囡口技唔錯,含、瀨、吮、啜樣樣都到位,而且時間無限,唔叫停唔停。不過難得有隻嫩鮑喺面前,梗係玩埋69先。囡囡呢樣好,好多後生女都冇提供69,但囡囡就任你食,鮑鮑毛髮適中,外表色澤未算鮮粉,但勝在一線,見汁水已從鮑邊滲出,一撥開就係一片粉嫩,多汁好反應。

上套入窿,冇得傾,後生好就係逼逼夾夾咁,女上一用蹲勢,仲攞命,囡囡夠輕力,拓埋兩條腿上膊玩打樁機,幾嘢就頂唔順,係我頂唔順,要轉番男上保持戰力。男上入窿後試車,獲中車牌,我都即刻撻著晒,抽插多一陣,轉埋狗仔派貨完場。

總結︰後生女外貌,服務亦似生手要調教,但勝在肯學好砌,指導下節奏,轉多幾個姿勢都冇say no,而且全程流利廣東話交談,幾親切,值得一砌再砌。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  44.81%

二星會員

香港指壓二十出頭?
震驚中港台?

升級  73.33%

一星會員

真係少見的二十出頭, 後難得的人才, 穿超短迷你裙十分吸引, 師兄申手入去摸下真係好頂癮.

升級  60.5%

三星會員

久久 發表於 2023-9-30 12:20
真係少見的二十出頭, 後難得的人才, 穿超短迷你裙十分吸引, 師兄申手入去摸下真係好頂癮. ...

喺街做就犯法,呢度盡情摸

升級  25.93%

二星會員

震男兄,如果同小星星兩個選擇,你會先返食邊個?

升級  60.5%

三星會員

我丑但我持久 發表於 2023-10-1 13:31
震男兄,如果同小星星兩個選擇,你會先返食邊個?

問得好,的確難揀,不過基本兩個服務差不多,星星有對大波波,我會揀小星星

升級  40%

一星會員

二十出頭, 淨係呢都買點, 唔試唔得啦..