winning11

查看: 13996|回復: 6

[怡春苑] 首發:[大鳥哥報告]【怡春苑】清純初做收音機·小婷婷

升級  62.08%

四星級會員

首發:[大鳥哥報告]【怡春苑】清純初做收音機·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2237533-1-3.html

又有新一位好小得系列囡囡登場,當然見到新女上場必定捧場,今次係試90後初下海索女小婷婷,相頭方面與小丹丹,小星星那種網紅風格截然不同,小婷婷走清純鄰家女友路線,跟小甜甜比較接近,長髮淡妝,眼大大好有神,笑容好態度佳,看上去我覺得有點似初出道的蒙嘉慧,大鳥哥都要變身做浩南哥,來忘掉過去,來忘掉錯對,食到好野就冇後悔。

除了相頭見得人拜得神之外,小婷婷既身材都非常好,波波大小適中,34C真波淺啡細暈細lin,輕掃2下已非常敏感扯晒lin旗,165cm左右算高身,有肉唔肥,皮膚白滑,patpat都有肉好好推,背部線條優美,S形好吸引。服務方面仲係新人,開頭有少少怕羞,但好快熟絡之後都好投入,簡單波推水簫都做到,叫佢做其他都好配合,肯學肯做。吹功唔錯,慢吹冇齒感,吹好耐抵讚。

重點係新做夠投入,雖然不是服務超強,但新女就係食感覺,投入及真反應,佢吹完之後我都捽下鮑魚,一掂已濕晒,食下佢lin已忍唔住話好想要,迫我上套話要我快d插,於是立刻聽話直插,意外地超緊周感,一插入已經緊,仲要俾佢收音神功再夾幾下,心知小婷婷隻鮑魚真係一隻名器,一邊插佢一邊話好舒服,隻鮑就不停收縮,好好玩,再望住個靚樣男上近距離睇,真係好鬼似蒙嘉慧,四目交投考到小車牌,之後換左女上,狗仔後推都好好玩,全程非常配合,互相享受,最後玩到拍門一刻,即轉床邊重插過百埋佢單,雙雙同步高潮,小婷婷話唔止一次高潮,我都信因為佢隻鮑的確係咁收音,唔理佢自己控制定係高潮反應,總之今次小婷婷就係一個好有女朋友Feel既體驗,要試趁早!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:大鳥哥報告-怡春
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.08%

三星會員

大鸟哥真強,試鐘王

升級  62.08%

四星級會員

好奇心通常有新野如果時間夾到都想試下!

升級  56.67%

一星會員

幾好,服務唔錯

升級  33.33%

一星會員

多謝師兄,我試過小丹丹(),所以下次一定要會一會呢個小婷婷

升級  17.41%

二星會員

Nice to try