winning11

查看: 4341|回復: 1

[三 川] [damonhk424]【三川】返食再返食·靜兒 (有圖)

關閉 [複製鏈接]

升級  5.93%

二星會員

三川 靜兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[damonhk424]【三川】返食再返食·靜兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2237553-1-1.html
註:靜兒 通常返 10:00-23:00 / 157cm

有圖有真相

我好少會keep住返食同一位囡囡, 但靜兒就係例外。

樣貌 : 10/10 (我認我偏心, 吹咩) 但我唔信有人會比低過7分
身材 : 09/10      
服務 : 09/10
車牌 : 請專重囡囡
每次搵佢, 佢都會好用心服務, 唔會因為熟左就變得求其, 相信好多師兄都明白同感受過有D囡囡熟左反而會變得求其。
沖涼仔細, 所有敏感點都會照顧得到, 隻手指仲時不時偷襲我後花園, 水簫深喉舒服
干身上床, 我例牌SKIP背, 條脷照顧我整個身體, 時不時輕聲呻吟,  開始演奏, 一口含到尾, 吹左陣就叫佢瞓低等我服侍下佢, 反應真實, 叫到拆天咁, 肉緊起上嚟, 直頭抓實我個頭, 自己扭腰, 見佢水源咁充足, 立刻上套做正事, 男上體位邊插邊車, 靜兒主動拉高雙腿比我深入,  一路大聲呻吟, 聽住佢既呻吟聲下, 一個動作完事.

完事後大家都會攬住休息一陣先沖涼.
整個過程都十分享受。

註:damonhk424-三川/太子/金田/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666