winning11

查看: 5756|回復: 10

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】被大台姐仔夾爆派貨·小婷婷

升級  60.75%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】被大台姐仔夾爆派貨·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2238385-1-2.html

又一個小字系列新女,即係又有件相頭組進駐,試過約幾次都失敗,勝在囡囡收得晏,有志者終於可入閘。

官方介紹︰全新入行,90後,清純靚女,高挑瘦底,有34C,順得人意,值的-試,歡迎約預!

年紀︰廿尾,唔係妹妹仔,亦絕非中女
樣貌︰相頭組無誤,斯斯文文眼大大,個人覺得少少似大台個傅嘉莉,有啲明星仔味
身材︰唔算高挑,但真係瘦底,肯定冇C cup,34B仔波型
服務︰相頭組配套,冇69、冇口爆,車牌要考但感覺唔難

小婷婷身形好靚,就算唔高大,但手腳纖幼比例相當平均,一條貼身連身裙,圓潤的屁股表露無遺,己急不及待從後熊抱,右手捐入裙底摸大脾,估唔到囡囡都唔執輸單手從後摘香蕉,仲話摸到我好大條要除褲睇下,一睇已經話size好啱佢,再輕輕揸一揸,話硬度適中,好想快啲塞落佢下面Feel下。唔理囡囡做戲交功課定真心話,幾句說話已經唔使破冰,開開心心入去沖涼。

沖涼都係基本嘢,從後伸出嘅龍爪手幫我由龜頭洗到去屁股,乾乾淨淨,過水後小婷婷邊啜lin邊撚雀,然後在水中簫,技巧唔錯之餘仲不時有眼神交流,好銷魂。

出去抹身,都未抹完囡囡已經「自動櫃員機」,自動跪低幫我吹,雖然只係微細分別,但感覺到囡囡仲猴擒過自己,同佢斯文外貌有強烈反差,已經令我好興奮。吹到咁上下,我叫佢坐床邊,想嚟個食撻放題,可惜被囡囡即禁止,話妹妹唔受得用口同手指易發炎,於是只好望門輕歎,轉番上床吹簫。

吹到咁上下,上套先女上,囡囡慢慢坐上嚟,瞇晒眼發出幾下呻吟之餘,仲不停講住「好舒服,好舒服」、「你塞到我滿晒」我再懷疑係咪交戲,但囡囡反應好真,下下都攬得好緊,而去到男上抽插時,仲不停移動身體爭取最大磨擦力,又調校雙腿擺位設定最佳入洞角度,每個動作完全係為自己謀福利,餵飽自己為上,係好好嘅對手。

而囡囡最敏感係Lin頭,細啡暈中的,波形靚而且結實,每次輕瀨同啜,都會被攬到實一實。最攞命係囡囡高潮時,雙腳會纏住你,仲要四腳交錯箝實,周感所受嘅壓逼感突然加大,囡囡仲要不停擺動屁股撩動細佬,大家投入在大車派貨完場。正所謂騎虎難下,連狗仔式都未試就被KO,真係失禮。

總結︰小婷婷絕對係靚女一名,身形標準均勻,外貌密實姑娘,內裡享受性愛,只要成功撻著佢一定可以連場大戰,況且囡囡似乎唔難撻著,係一個唔錯嘅對手。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

[陳震男報告]【怡春苑】撻著咗就唔曉停·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2243749-1-2.html

[陳震男報告]【怡春苑】被大台姐仔夾爆派貨·小婷婷
http://sn11.cc/thread-2238385-1-2.html

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

百無可以搵少件,謝樓主

升級  1.48%

四星級會員

呢個食女友Feel, 應可以一試嘅

升級  60.75%

三星會員

hk06 發表於 2023-11-10 09:45
百無可以搵少件,謝樓主

玩相頭組心態總要轉一轉,搞到真情流露都好難得

升級  60.75%

三星會員

bigdeal 發表於 2023-11-10 11:41
呢個食女友Feel, 應可以一試嘅

抹緊身就自動含,呢下好女友Feel

升級  1.48%

四星級會員

陳震男 發表於 2023-11-10 14:06
抹緊身就自動含,呢下好女友Feel

震男ching 個然識食, 多謝你D真實報告, 要比個like 你, 唔使比d作大報告攪到DM

升級  60.75%

三星會員

bigdeal 發表於 2023-11-11 10:57
震男ching 個然識食, 多謝你D真實報告, 要比個like 你, 唔使比d作大報告攪到DM ...

我都係有嗰句講嗰句啦,不過囡囡每次服務都會有出入,到大家幫襯時有咩少咗多咗,唔好介意

升級  38.15%

二星會員

昨日試過,真的熱情和喜歡做愛,反應好又多水,下下收陰,除了不准瀨西,其他標準服務都有,小字頭的女真係個個都好

升級  46.67%

一星會員

升級  60.75%

三星會員

pikalong 發表於 2023-11-22 10:23
昨日試過,真的熱情和喜歡做愛,反應好又多水,下下收陰,除了不准瀨西,其他標準服務都有,小字頭的女真係 ...

真係好鍾意做愛,做得好投入