winning11

查看: 3890|回復: 5

[雲 來] [Jim838報告]【雲來】嫩口GFF·車厘子

升級  7.42%

三星會員

[Jim838報告]【雲來】嫩口GFF·車厘子
http://sn11.cc/thread-2238520-1-1.html

好耐無去雲來,因為近排真係好忙。今晚見有2個鐘空檔又係雲來附近,一於上去佛輪,其實上去之前已經上網做咗資料蒐集,今次嘅目標係口爆,所以本來想去諗住點睇依依,一開始鐘房話依依收工啦,跟住轉個頭又話依依可以睇,跟住過多2分鐘都係話依依要收工啦,介紹另一個俾我,佢問我車厘子好唔好? 咁我做資料蒐集嘅時候都記得車厘子好似係相頭組的,所以就話好啦睇咗先啦。入房果然係相頭組的,堅後生我諗30頭左右細細粒,仲要我上樓梯嘅時候啱啱見到佢行返小姐房,嗰陣已經覺得呢個女仔都幾靚,估唔到佢就係今晚嘅主菜!

今晚成個過程都好溫柔的,由沖涼到做背,正面含,上套做,全程都好GFF,不過就無車牌。
沖涼基本,無Body,但佢灣低身幫我做水簫做咗都幾耐,呢樣嘢值得一讚!好少女可以做到。
乾身上床做背普普通通,驚喜嘅係之前睇報告好多師兄都話佢冇做毒龍,但係佢又主動問我使唔使做,我唔特別喜歡就Skip左,留返多啲時間比佢含,轉正面錫lin 好勤力,一邊錫我Lin,我就一邊玩返佢粒liN,3/4中超硬波,但前1/4 係真波,其實都軟熟,如果佢唔去做中超,其實有個B波仔都夠玩。 到含果Part,雖然特別技術,但好落力含,吹10下8下 又會奶下袋底,成個過程我諗吹左有超過10分鐘,之後佢話驚唔夠時間,咁就上套啦,叫聲係交戲的,不過都好聽,轉左幾個位都配合,最後男上出貨,出完抖抖就夠鐘沖身。

車厘子服務態度好好,而且勝在後生,如果做埋口爆就一流!

PS(如有口爆就正)

註:Jim838報告-雲來/浪漫/鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  73.33%

一星會員

有冇素股玩?

升級  19.63%

二星會員

鳩即軟!如果中超