winning11

查看: 5033|回復: 20

[鳳 城] [流精楓報告]【鳳城】念念不忘·小S

升級  84.92%

三星會員

[流精楓報告]【鳳城】念念不忘·小S
http://sn11.cc/thread-2238979-1-1.html

官方描述:紅牌回歸,兼職返工,可遇不可求,超青春靚女,27歲,細粒走肥,B波,配合度高,必食之選,重點推薦

上個星期見到小S回歸,見荃荃個報告回應係2018-2019那個小S,我馬上心如鹿撞,因為以為她和QQ、ANGEL、KIT這些名花都已經上岸,不會重出江湖,於是馬上在第二個星期六設個鬧鐘,然後今日早上不停望住更新,一見小S返工馬上打電話,荃荃話剩返10AM一粒,我於是馬上答應,今天還要突然要返工,之後想個原因借故離開2個小時。

跳上的士,直奔鳳城,在的士上重溫一下之前份報告

[流精楓報告]【鳳城】你是如此難忘的·小S
http://sn11.cc/thread-2127666-1-1.html

明明我2018年寫呢份報告,那時候介紹佢係25歲,過了5年,竟然27歲?不過27歲定係30歲都係廿尾三十頭,都係指仔最後生一批。

落車,上樓,望下錶剛剛9:57AM,俾埋錢,嘩!竟然收早餐價380元,今次真係茶餐廳價錢,酒店嘅質素。

入到房,等左一分鐘,小S入房,我腦海中在這分鐘幻想過十多個造型,她一頭金髮,身穿厘士性感內衣,身材KEEP得好好,乳房漲卜卜,睇到條腰,冇化妝,素顏算靚女,皮膚好似冇以前咁有光澤,我估佢呢幾年冇出嚟做,少左做愛,所以遲D上番力,應該會回復狀態。

好耐無見,之後一車化作回應。好像老朋友一邊寒暄,一邊除衫。

入到去沖涼,沖得好乾淨,不過冇咩BM同水簫,呢PART同之前一樣,好似同自己條女一樣。

出到去,我伏下,好似5年前一樣,佢也好似成隻貓仔一樣在我兩邊做漫遊,好喜歡她在耳邊伸唎和吹熱氣,真係好似同女友做,好HOT呀!不過當然係廿年前啦!

我仍然是五年前哪一句,不用毒,因為喜歡你的車,她好高興馬上送上香舌,我由輕車變大車,鍚了一分鐘,佢叫我轉過來,我問有冇狗仔簫,佢話唔係好記得,之後我抬高臀部,佢爬上我個身,然後問我係咪咁,我都唔係好識教佢,只有叫佢試下,佢好努力咁做,吸力強勁,真係當我男朋友咁做,做咗3分鐘,我怕佢累,我提議69,佢躺下再問我係咪咁69,呢下真係GFF爆,我們又再忍不住大車,之後,佢問我呢個係69?我話見你辛苦,等我服侍下你先,佢對波之前33B,現在睇落好似大左似34B,以前身材同皮膚滑同緊D,不過現在仍然好吸引,馬上品嚐一番,雖然唔係PINK LIN但係大小剛好,而且一路錫和啜,佢發出輕輕伸吟,輕咬緊牙關,我又忍不住再同佢大車,佢兩隻腳纏住我條腰,那一刻,真係好想直搗黃龍,不過,未做69,所以忍住,向下品嚐小穴,和5年前一樣,小穴都係鮮嫩粉紅,佢都係好享受,之後轉69,好正,同5年前一樣,又玩左5分鐘,我都玩夠啦!叫佢上套,平時D女馬上一口含住,好有技巧上套,佢只係慢慢拿套,之後唔知做咩,我下面一軟,不過望一望佢俾我鍚到反左出嚟嘅小穴,輕輕摸兩摸,佢又伸手拿住我支乾坤棒,馬上漲番,之後上套,在洞口擦幾下,打幾下,之後對準洞口,一入而盡,好好水,又熱又濕,抽插得好開心,佢四肢在我身上亂爬,我忍不住又同佢大車,抽多十幾下就車住出,佢最抵讚係唔會急住抽出來除套,反而射完佢仍會攬住,俾你慢慢抽多十幾下,送幾下吸音機,呢D真係唔係個個會做。

沖涼著衫,房鐘剛剛響起,佢問我幾時放假,我答佢星期六日,佢話下個禮拜見,我話你咁難BOOK,有D難度,佢攤手伸唎。(即沉)再車一下說再見。

開門見到後面個師兄,佢瞳孔放大,張大嘴巴,個表情係唔相信自己咁好彩有條咁正嘅女俾佢食。機會係留俾有準備嘅人。

註:流精楓報告-鳳城/怡春/雲來/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  84.92%

三星會員

Yuki 發表於 2023-11-25 19:19
多謝哥哥的報告!

不用謝,我見啲人book 唔到就係度嘈,咪出返個報告,講番公道說話

升級  43.33%

一星會員

借問聲 小s係逢星期六返定隨機?

升級  84.92%

三星會員

Ryuk 發表於 2023-11-25 23:55
借問聲 小s係逢星期六返定隨機?

問左佢只返星期六

升級  43.33%

一星會員

流精楓 發表於 2023-11-26 00:05
問左佢只返星期六

thx 下星期六要捕住

升級  40%

一星會員

捕住都無用,打通仲要有人接聽試算

升級  84.92%

三星會員

ssr 發表於 2023-11-26 12:45
捕住都無用,打通仲要有人接聽試算

所以我昨天係中頭獎
第一個鐘

升級  40%

一星會員

通咗以為ok,點不知無人聽又飛留言信箱

升級  43.33%

一星會員

ssr 發表於 2023-11-26 14:14
通咗以為ok,點不知無人聽又飛留言信箱

約過紅牌都知有啲咁嘅事 冇辦法 撞手神睇彩數

升級  0.37%

二星會員

屌,使唔使咁瘋狂,book唔到咪第二個咯

升級  84.92%

三星會員

384952543 發表於 2023-11-26 22:12
屌,使唔使咁瘋狂,book唔到咪第二個咯

完全同意
可能D人抱住隻郵心態
-定要搶到
其實小s 同其他紅牌只係返得少所以特別難book
如果日日返
我相信日日打
就點都book到

升級  33.33%

一星會員

咁小s有無full囡專有服務嫁

升級  43.33%

一星會員

流精楓 發表於 2023-11-27 07:24
完全同意
可能D人抱住隻郵心態
-定要搶到

用佢邏輯 條條女都一樣有閪都係咁插 不如上去等佢派 唔使約唔使揀啦

升級  84.92%

三星會員

Ryuk 發表於 2023-11-27 09:07
用佢邏輯 條條女都一樣有閪都係咁插 不如上去等佢派 唔使約唔使揀啦

我只係覺得有十幾廿條女,我又唔係日日都要食
食唔到咪過兩日再試,又或者有啲二線也好好
出嚟食嘢求開心,做咩搞到自己咁燥

升級  43.33%

一星會員

流精楓 發表於 2023-11-27 22:03
我只係覺得有十幾廿條女,我又唔係日日都要食
食唔到咪過兩日再試,又或者有啲二線也好好
出嚟食嘢求開心 ...

我係唔認同某啲人講乜嘢食唔到紅牌食其他既講法 有得揀你唔會揀次一級 如果係咁抵得諗 放啲位出嚟俾其他人咪唔使爭 佢又可以做到自己所講 但佢哋唔會 所以根本搵交嗌
仲有我唔係燥 呢啲玩法其實大家都心知肚明 一定有人走後門 一定有人純運氣約到 不過佢哋口氣真係令人好不恥

升級  84.92%

三星會員

人品好,牌品好,運氣好,我自認運氣好

升級  18.89%

二星會員

加唔返佢舊we7,無緣再聚

升級  43.33%

一星會員

Aa123456 發表於 2023-11-29 08:50
加唔返佢舊we7,無緣再聚

舊wts都冇回應 應該del晒