winning11

查看: 3395|回復: 11

[雲 來] [adam1004]【雲來】滿足你一切·LV

升級  20.25%

三星會員

[adam1004]【雲來】滿足你一切·LV
http://sn11.cc/thread-2239182-1-1.html

LV: 服務型囡囡, 笑容甜美,白滑肌膚, 高169,天然F cup巨乳,口爆,事後簫撘骨,強勁招呼

外貌 : 歌手雷深如80% 順眼
身材 : 軟熟40F級大波波
皮膚 : 白滑透紅 上品
高度 : 168 有對白滑長
服務 : 有A,  水簫, 69, BM, 碰碰車,收音機

LV這名字實太多,  好幾個場都有LV,及幾經下, 使人有所期望, 囡囡算是長(Full),都算難約,  一打去本想約中午, 但己滿了只好約收工1730,有點趕! 照去我差不多過3分鐘到, 坐堂話要收錢後,才入房! 要過15分鐘才囡囡入房, 初初都有點燥做也等咁耐?

不過囡囡入來條件又幾好, 又誠意為遲入say SORRY, 才下火, 囡囡話前C兄才有遲到所以推後了, 其實囡囡都不想, 我就原諒了,

回歸正轉, 囡囡脫衣波波真的合胸奴要求, 又白又滑, 波又夠大, 有少少明星樣, 先幫我按按背, 我走毒,  之後數正面,親兩點及69簫, 不知是否心理或是直的甘定, 我用舌69佢, 佢下面又甜, 之後回正, 囡囡用波波在我正面游走, 十分滿足一切, 好鬼舒服, 之後女上女前,男上, 轉了好幾次姿勢, 囡囡十分順從, 我又考到碰碰車, 最後男上暴了入套,囡囡真幾好!

我走時坐堂十分緊張小弟, 怕小弟等太久不高興! 我都被囡囡服務軟化,不過實在要改善下, 囡囡甘(Full)確實很多早約.  知道有分了一段段時間  4/445/530/615/, 如果真的有遲到, 應該由遲到者承擔, 不應一路遲後,小弟收工抽時到,  之後又有其他安排好鬼急! 期望公司好好進步下, 不是道歉就可以, 都要的C兄承擔下,  包括自己都會承擔個時間問題! 謝謝

註:adam1004-雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/金豐/美妙
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

妹妹甜係你食咗佢啲ky,初初吃鮑條女同我講甜甜哋叫我 瀨佢 後尾至知 畀佢整蠱咗 好彩佢唔係做環保啫 唔係可能食到上手啲精

升級  20.25%

三星會員

>_<係! 有次69真的好油, 我都知懒野YK, 今次LV69又香又甜,  原來都是·,  新野好定, 唔知有無C兄和我一樣, 69感覺又香又甜(正呀)

升級  14.52%

四星級會員

有甜味,通常都是落了KY,無啦啦點會甜,無異味已算好。

升級  43.33%

一星會員

chutaigor88 發表於 2023-12-1 07:34
有甜味,通常都是落了KY,無啦啦點會甜,無異味已算好。

有啲女個閪少咸味

升級  45.56%

二星會員

水簫、69、B

升級  45.56%

二星會員

水簫、69、BM、碰碰車、收音機全冇

升級  33.33%

一星會員

gono193 發表於 2023-11-30 14:18
妹妹甜係你食咗佢啲ky,初初吃鮑條女同我講甜甜哋叫我 瀨佢 後尾至知 畀佢整蠱咗 好彩佢唔係做環保啫  ...

有無做呢樣野只有囡囡自己知啦 哈

升級  20.25%

三星會員

小琪唔知有無看到報告? 希望有回應·

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

客戶代理會員

adam1004 發表於 2023-12-3 16:12
小琪唔知有無看到報告? 希望有回應·

唔好意思,復遲咗
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  20.25%

三星會員

謝謝小琪·, 希望寫得多又獎得多呀!大家都有得著