winning11

查看: 6403|回復: 5

[怡春苑] [一品煲報告]【怡春苑】長腿雙飛爽返天·蜜蜂+蜻蜓

升級  99.17%

三星會員

[一品煲報告]【怡春苑】長腿雙飛爽返天·蜜蜂+蜻蜓
http://sn11.cc/thread-2239308-1-1.html

今次見有2個新女個名非常特別,有蜜蜂同蜻蜓,而官方描述2個都係高挑大波,仲有42寸長腿,合晒我口味,正當煩惱緊揀邊個食先既時候,就問下祖兒姐食邊個好先呢?但竟然話點解唔2個都試呢?咁又係,小朋友先要做選擇,Why not both? 原來佢2姊妹可以做埋雙飛,咁緊係要黎一個模特長腿雙飛盛宴,淨係玩2對腳都夠玩。

今次親親大自然,蜜蜂蜻蜓起雙飛,2個囡囡一入嚟
真係已經非常吸引,絕對係模特身材,100%證實高挑長腿,走肥應該最少1米68至1米7,長頭髮識發妝有打扮典型老蘭索女戰鬥格,外型討好相頭吸引,係街見到一定殺晒,回頭率100% 如果詳細點評,蜜蜂相頭會更靚更細緻,而蜻蜓就更高挑更大波,認真好難揀,今次試晒2件非常開心。

玩雙飛最緊要2個囡囡互相配合,蜜蜂蜻蜓就真係默契十足,2對大波前後波推,4手係咁係我身上遊走,畫面極之淫亂,我2雙手都好唔得閒,左右開弓係咁揸波波,好好玩。之後乾身上床,等2女來招呼,吹功方面2個都好平均,玩左好耐前戲忍唔到要開波,先揀蜻蜓入洞,貪佢夠淫夠放,男上一插即淫叫,周感窄水長流,之後欣賞長腿一定要企係度後入,呢招真係好吸引,玩完蜻蜓點水就要去採花蜜,望住蜜蜂靚樣,有少少鬼鬼地仲吸引,用返之前2招對付佢,插到蜜蜂大叫好爽,蜻蜓就係隔離打氣,雙飛真係好忙,最後就望住2對美腿,後企一邊插蜜蜂,蜻蜓就奶我lin,雙重刺激最後射晒俾蜜蜂,好抵玩好刺激,如果個別單飛玩,2個都各有特色,一定要單飛再試下!

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:一品煲報告-怡春
Superadmin

升級  1.48%

二星會員

請問兩姊妹是否90後 ?波有冇C ?

升級  6.83%

三星會員

請問可以大車嗎

升級  12.22%

二星會員

中超??

升級  7.78%

二星會員

可69嗎?

升級  46.67%

一星會員

3d好玩喎